Resident Evil : Afterlife [Claire VS Executioner]

Salam ...



    lihat gambar foto sahaja korang sudah tahu itu gambar foto daro movie apa kan? hehehe ... hah? tak tahu lagi??? mak ai?! kesiannya ... hehehe ... (joke) itulah dia movie Resident Evil : Afterlife yang telah lama berada di panggung kerana diminati ramai. memang keyrill akui movie ini best! best sangat, terutama apabila si 'gadis2 zombie' ni beraksi, betul tak? aku memang sukalah part dorang berlawan. mengalahkan lelaki! oppss! sudahlah tu, jngan membebel lagi, jom layan video ni! favourite part keyrill!  



P/S : ehem! hot kan si Ali Larter tu a.k.a Claire Redfield ... lalalal~

6 comments:

Darkbatman berkata...

2la.. kesudahan dia hidup kan tp next episod xde lak dia.. yg ade laki 2 jer..pelik btol.

tengkorakemas berkata...

aku tak tengok lagi beb filem ni, tapi aku tau gmbr tu dr mana hehe

p/s:kalau nak tgk Ali Larter yg hot lagi...ehem2..tgk movie Obsession hehe thriller

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Darkbatman : ha'ah la kan? hehehe...tp Ali larter memang bestlah!

@ tengkorakemas : yeker? napa tak tngok lagi? huhu...dari mana kalau tahu?

p/s : ha'ah la, lupa la plak! hehehe...

zikeryhassan berkata...

tak tgk pun lg cite ni.

tengkorakemas berkata...

@ Keyrill

dari resident evil afterlife, dah tulis terang2 kat tajuk entri muahaha

eh ko tau gak filem tu?he

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Zikery : pergilah tngok...best!

@ Tengkorakemas : hahahhaa....yelah, kan! ngeeee....

P/S : filem apanya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...