Sambutan Aidifitri di SM Teknik, Kuching!

Salam ...


    Fuh!! lamanya tak update blog. hurm ... rindu sangat2 kat korang semua. hehhe ... apa nak buat, kan? dah problem yang memang tak boleh dielakkan! trafik pun rasa malas nak reply, hurm ... kalau ada masa, keyrill balas trafik korang ek. so, minta maaf lah. okeylah, kali ini kita hayati something ni ... ahakz!


Keyrill and Ridz

dengan cikgu2 sekali ... hehe...

kenal tak? nilah dia, Amir Izzat 

jejaka2 4 Katering!

Jashima dgn baju kaum iban

ni plak gadis2 jelita 4 Katering

hehehe ... amacam? okey tak? kawan aku Ikmal yang jadi photographer tu. lalala ... muda2 lagi dah ada cita2 nak jadi photographer. korang bila lagi? ha ... apa2pun, terima kasih semua ek ! keyrill jujur, keyrill non-muslim, tapi keyrill nak hormati agama yg dianuti kawan2 keyrill. keyrill nak jalinkan hubungan yang harmonis dan ke jalan yang bahagia. 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...