Sekolah Menengah Teknik bukan lagi Sekolah Menengah Teknik!!

Salam ...


   Jalan-jalan jap pergi balas trafik kawan2. he he he. best gak tengok blog dorang. pandai buat header dan semuanyalah ... memang tak diakui! kau pulak bila lagi nak buat header kacak2? asyik2 template lama aje! isk, bosanlah ... itulah yang korang fikirkan kalau lawat blog keyrill ni. ( ha ... betul tak?)


ni ha, nak kongsikan sedikit dengan korang ni. "Sekolah Menengah Teknik bukan lagi Sekolah Menengah Teknik" ... korang faham tak maksudnya apa? maksudnya, sekolah ini akan ditukar menjadi kolej !!! biar betul ?? ha ... korang mesti tak percaya kan? memang benar, semuanya akan bermula pada tahun 2012 kalau tak silap. (tak dapat join sekalilah alamatnya ni) ahakz! kepada adik2 tu, untunglah korang, dpt kemudahan baru. hu hu hu ...




gambar hiasan ( dari tepi kiri : Chariez, Keyrill and Ivinie)


umur yang terpilih dlm golongan tingkatan 1 lagi sampai 5. ha ... jangan tak percaya. sejarah tu! ahakz! wow! bestnyer ... tapi sayang, keyrill ni maybe dah jadi chef dah waktu tu. ha ha ha ha ... terima kasih Tuhan kalau dimakbulkan doa ku. he he he. dengar2 gak, belajar di kolej ni, hanya 3 tahun je. hurm ... mcm mana tu?


ha, lagi satu ... pelancaran uniform baru bermula 20 oktober 2010 tahun ni! yea !!! thats mean, xda lagi guna baju sekolah biasa ngan seluar hijau tu. hurm ... harap2lah dpt join sekali nanti. he he he ... apa2pun. belajarlah bersungguh-sungguh ek. SM Teknik, chaiyo!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...