Sucker Punch!

Salam ...


    baru aje habis makan. hurm ... tiba2 rasa bosanla plak. hurm ... bangun aje tidur then belek2 kawan2 punya blog, biasalah balas trafik dorang. ni ha, tdi tiba2 termimpi kalau ada dua followers baru aku. sekali buka blog, hurm ... memang btul! terima kasih kepada Marhean Kacak dan Kak Aliya sebab follow blog keyrill ni. hehehe ...




okeylah, dah puas membebel, balik plak kepada topik. Sucker Punch? apa tu? ha ... nak tahu? nilah movie keluaran March tahun depan. (kononnya). kalau betullah! hehehe ... boring sesangat ni, tulah pasal asyik cari movie aje. pasal movie, memang tak sah blog keyrill ni kalau tak update apa2 tentang movie, kan? hahaha ... ni ha, bukan apa aku kata kononnya kat atas tu, movie ni nampak mcm game aje. (memang game pun). lagipun mcm trailer ni dorang buat sendiri. aik? Vanessa Hudgens ada gak? hehehe. ni yang best ni. hahaha. apatah lagi kalau watak perempuan yang melakonkan watk utama dlm movie aksi, fuh!! mantap! apa2pun, tontonlah trailer nya dulu. jom!!



Release Date: 25 March 2011
Genre: Action | Fantasy
Cast: Jon Hamm, Vanessa Hudgens, Jamie Chung, Abbie Cornish
Director: Zack Snyder
Writers: Zack Snyder, Steve Shibuya
Studio: Warner Brothers

Plot :

About a little girl who is trying to hide from the pain caused by her evil stepfather and lobotomy. She ends up in a mental institution and while there she starts to imagine an alternative reality. She plans to escape from that imaginary world but to do that she needs to steal five objects before she is caught by a vile man. The story is set in the 1950's.

P/S : kalau betul, nak tontonlah! hehehe ...

2 comments:

tengkorakemas berkata...

pergh, Mac tu..tapi sebelum mac pun ada banyak filem best, green hornet keluar januari tak silap

p/s:dan ko dapat sorang lagi follower iaitu aku hehe, kwn sekelas Amir Izzat la ye

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : yeker? blom tengok lagi...huhuh...yup! sekelas ngan Amir, tulah pasal cerita pasal blog aje! best kalau sekepala mcm tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...