Unstoppable Movie!!

Salam ...

    Keyrill boring mode! hehhe ... hurm, tak sabar tunggu 12 November ni. hah? apasal? ha, korang nak tahu kenapa? ni ha, movie keluaran november ni, memang best! keyrill pun nak tonton gaklah. hehehe. bnyak aksi yg terkandung dlm movie ni nampaknya. kali ini, maybe movie ni mampu gak mengalahkan Resident Evil : Afterlife. tapi confirm pawagam akan penuh gak. hurm ... okeylah, jom tonton trailer dulu!



Unstoppable hits theaters on November 12th, 2010.



Sinopsis : 
An engineer and his conductor are in a race against time. They're chasing the runaway train in a separate locomotive and need to bring it under control before it derails on a curve and causes a toxic spill that will decimate a town.



Unstoppable trailer courtesy 20th Century Fox.

P/S : kalau nak tonton, bagitau keyrill ek! hehehe ...

5 comments:

Azman Roslan berkata...

nampak best gak tu..

Darkbatman berkata...

mcm best jer? tp resident evil yg hr 2 cam byk x logik jer..best yg b4 ne.

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Azman : yup! tak sabar tunggu November ni...

@ Darkbatman : memang best pun! hehehe ... resident itu biasalah, kan nak aksi yg menarik...

tengkorakemas berkata...

aha filem ni memang mantap, aku memang minat denzel washigton ni berlakon

bagus2..banyakkan lagi info movie yg ko tau hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Tengkorakemas : yup! so do i, bro... :)
okey, nanti saya shre lg... huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...