UFO dijumpai di China's Airport!

Salam ...


    hurm ... esok sekolah lah. adoi! rasa malas aje nak turun sekolah. huhuh ... dah tanggungjawab, nak wat camner kan? hehehe. sabar ajelah. belajar dulu. nanti dah dewasa, bukan senang nak cari kerja kalau tak berpengetahuan. ha ... ingat tu! aik? boleh pulak nasihat orang, tak lihat diri sendiri dulu.




nak share picture ngan korang, tapi blog ni buat hal la plak! isk! geram tol aku, dari tadi tunggu, x juga dpt2. okeylah, sebagai penyelesaian, klik sini! korang lihatlah ek. heheh. korang rasa, kedatangan UFO tu kat sini nak apa agaknya? hurm ... misteri betullah objek ni! nak tahu lebih detail lagi, klik sini! UFO dijumpai!


P/S : dah dpt upload dah... huhuhu...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...