What about Dennis Trillo??

Salam ... 



    "What about Dennis Trillo?" korang kenal tak nih? Abelardo Dennis Florencio Ho atau nama popularnya, Dennis Trillo! jejaka yang lahir di Quezon City, Philippines pada 12 May 1981. hurm ... 29 tahun, muda lagi tu! huhu ... ramai gadis yang tergila2kan si Dennis ni. apa tidaknya, dahlah hensem, macho, bergaya plak tu! (melebih-lebih plak aku nih) ahakz! ha ... so, apa dalam kotak fikiran korang ketika melihat wajah dan membaca entry nih? or kepada yang baru nak kenal tu ... add dia di facebook Dennis Trillo ek! huuhuhu ...



first sekali keyrill kenal si Dennis ni bila dia berlakon dalam drama NTV7 dulu tu, ingat drama "Mulawin" lagi tak? ha ... jejaka yang bernama Gabriel itulah dia! ahakz! waktu tu, minat giler kat watak dia dalam drama Mulawin ni ... honestly! bukan hanya berkembang sebagai pelakon, malah menjadi model dan penyanyi terkenal di filipina! lagi satu, selain memiliki bakat dalam lakonan, dia juga memiliki bakat dalam bermain gitar dan main drum! fuyooo! memang bestlah si Dennis ni. lalalala~! apa kata korang? nanti ceritakan biografi dia plak ek ...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...