Blog Keyrill is the 786,233rd most visited site on the internet !!!

Salam ...


klik gambar untuk zoom!

    are you gonna killed me??? korang percaya ke tak? blog keyrill nih "the 786,233rd most visited site on the internet??? OMG!!! keyrill pun sangat2 terkejut mengetahui tentang nih! isk3 ... entah betul entah tidak, korang tngoklah sendiri gambar yang keyrill dapat amik ni sebagai bukti! tak tahu nak cakap apalagi! mata aku pun terbeliak apabila mendapat tahu! 

klik gambar untuk zoom k!

klik gambar untuk zoom!

klik gambar untuk zoom!

   bnyak yang aku kaji untuk mendapatkan kepastian tentang perkara nih! adoiyai! biar betul nih kan? hurm ... memang aku ni terkejut habis, bagaikan tak memijak lantai kaki aku tadi! isk3 ... kepada korang, kalau masih ragu2 lagi dan fikir keyrill nih bohong, ha ... klik sini! sebelum tu, korang tngok dulu gambar di bawah ini, selepas korang tekan link --> klik sini! , korang kena baca betul2 and then korang tekan KEYRILLAUGUSTINE.BLOGSPOT.COM kat tajuk atas tu sekali, korang akan tahu kemana link tu bawa korang ... masih tak tahu yang mana harus korang tekan, lihat gambar nih! ...

klik gambar untuk zoom k!
   
telan liur keyrill dibuatnya! hurm ... betul ke tak, korang tngoklah betul2! keyrill pun bagaikan tak percaya aje! hurm ... bahasa pun tunggang-langgang aje ni nak ceritakan kat korang! ha ... teruja sngat2! huhuhu ...

22 comments:

Afizz berkata...

Aku punye 745,972 most visited :)

husaynrazak berkata...

blog ko feymes lah ni.. hehe

Amir Izzat berkata...

nanti aku check aku punya..tahniah!! hahaha

Amir Izzat berkata...

bro,,ko tengok aku punya lakk...hahha

http://urldogg.com/amizzat.blogspot.com

husaynrazak berkata...

bro.. ak rasa ko pnye blog mmg org visit sbb nama ko r.. eduardo.. willeyhem.. hehehe

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Afizz : hehehe...kan!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ husaynrazak : xdelah femes, huhuhu...pasal nama tu, biasa aje! ahakz! kalau nama tu nama selebriti barat, labih dari tu dorang visit! (perasan!) hehehe...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Amir : tak nak kalah lah tu...hahahah!

apezs shah berkata...

wah betolkah? gilerh gempaq nie..:p

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

betullah, cuba ko buka link tu,...then ko tngoklah sendiri kat situ, bro...heheheh! ;)

Lelaki Ini berkata...

wah..
tahniah2!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ lelaki ini : heheheh...thnk you, bro... :)

Darkbatman berkata...

hahaha.. mantap..cmne leh kuar cm2 bro?

Pencacai Alim berkata...

memang hebatla ko..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Darkbatman : hehehe... bro Aie pun ada!

http://urldogg.com/darkbatman.com

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Pencapai Alim : hehehe... thnk you! xlah hebat sngt!

efa berkata...

waa...femos la blog ni...rmai tu....terbaik la caya la..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Efa : heeheh...xdalah! bnyak lagi blog yang femes.. :)

ahmad jo berkata...

hehehe,,, amik feel dulu2.. lepas ni turn ko pulak..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Ahmad : hehehe...yeker:

Mr.Ix berkata...

tahniah2.....

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Mr.Ix hehehe ... thnk you Mr Ix... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...