Cerita Kreatif Ben Ashaari : Blogger Kering Idea

Salam ...


    erk? kering idea ek? hehehe ... keyrill xlah kering idea nih, bnyak nak share! cuma malas nak update aje! huhuh ... korang nak join tak? ni En Ben yang cadangkan! ahakz! kalau nak join and nak details yang lebih lanjut, klik ---> Cerita Kreatif Ben Ashaari : Blogger Kering Idea! okeyh, xmo cerita bnyak, jom lihat keyrill kering idea plak susun gambar kat bawah nih! ;)

* * * * * 
first of all, kyle meet jason ...


kyle like to play guitar but jason ...

he like to eat watermelon very much! 

sometimes, they play together ...

smile and laugh together ...

one day, jason look sad! but what about kyle? 

let see ....

urgh!! kinda boring! 

hahaahhaha~ 

that's the end!(aku pun kering idea)

    pastu, aku pun betul2 kering idea macam mana nak akhirkan cerita nih! hehehe ... apa2pun, kepada korang yang rasany nak join, cepatlah! peluang masih terbuka lagi nih! huhuhu ... betul ke tak cara keyrill tu, belakang kira, yang penting, keyrill dah buat demi En Ben! ahakz! ;)

29 comments:

tengkorakemas berkata...

org 1st tu! tahniah berjaya buat hehe aku baru online ni, sowi lama tak lawat, :D

p/s:pasal domain tu bukan award, tapi ko buat entri yang sama mcm aku, nanti bro MelRomeo tu akan buat undian. mana yg bertuah dapat domain free

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Tengkorakemas : yeah! thnk you, bro...heheh! xpe, atleast ko dtg juga lawat blog aku nih, jjngan x dtg langsung aje sudah! hehhe... ;)

P/S : oh yeker? okey! pasni keyrill buat! thnks again, bro!

PMOfficial berkata...

ciomelll....siapakah jason? kyle tuh mcm dh dpt agak...ngeee

Tomato Gurl's Life berkata...

comel gak cerita ni..good luck!!cik tom pun join :)

liyana aziz berkata...

all the best la!! muahahahahahah

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ PMOfficial : hehehe...ko ingat kyle tu keyrill ek? dpt agaklah! ahakz! :P

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Cik Tom : heheh...memang comel kan? joinlah! thnk you.... ;)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Liyana : hehehe...thnk you ek! undilah saya! ahakz! :)

mush berkata...

sama² jOin entri BA kan...


la ni fitnah je...
ngOmel, ngumpat & mengata: Semua cerita mengenai mantan permaisuri agong Siti Aisyah adalah fitnah belaka

Mr.Ix berkata...

salam singgah cerita kreatif BA

☆aDihAys☆ berkata...

gud luck..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Mush : yeah, betul tu! heheh...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Mr.Ix : thnk you, bro... ;)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ ☆aDihAys☆ : thnk you...jngn lupa vote keyrill k! heheh...

Ezzu Raza berkata...

Gud Luck

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Ezzu : thnk you...heheh! jngan lupa undi ek!

Lelaki Ini berkata...

besh2!
moga menang!

AkuHanyaPenulis berkata...

salam.nice(^^)

jom, undi ak juge, nanti aku bagi lolipop,mahu?hehe

*cilipadi=hafizah* berkata...

comey2..gud luck yep!

sama ler kita..hehe..

http://matapenaalsunan.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-blogger-kering-idea.html

^_^

efa berkata...

all the best....moga menang ok :)

CekLa berkata...

gudluck ye!

Snoop berkata...

gud luck!!!:)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Lelaki ini : hehehe... thnk you!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ AkuHanyaPenulis : aik? hehehe...rasuah nih! :) hehehe...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ *cilipadi=hafizah* : yeah, you too! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Efa : okey, thnk you... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ CekLa : okey, thnk you ek! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Snoop : thnk you! jngan tak undi!

.syamim. berkata...

huhuhu . kreatif kreatif . only thing is , wonder what happen at the end of da story ..... nk taw nih !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...