'Cinta Di Mata Anda'

Salam ...



BannerFans.com


first of all, terima kasih bnyak2 kepada MHZ sebab tag Keyrill untuk award yang begitu simple but nice! hehehe ... okeylah, untuk ambil award, kenalah tunaikan dahulu syarat2 nya, betul tak? okey jom ...  

Nama Penuh
Keyrill Eduardo Willeyhem @ Augustine

Pandangan/komen terhadap Cool fm
pandangan terhadap Cool fm, erk? walaupun belum kenal sangat dengan adminnya, MHZ nama sebenar, Mohd Hakimi bin Zulkifly, namun seperti sudah berbulan2 kenal! hehehe ... yeker? xdelah, baru aje kenal ngan dia ... hehehe! baik gaklah orangnya! pomot jap, klik sini untuk pergi ke blog dia k! komen plak pasal Cool fm nih, keyrill tak gak pernah dengar stesen radio nya, bukan apa, sini kan Sarawak, MHZ kan kat semenanjung, so, stesen radionya mungkin tidak sama! susah nak cari stesen radio semenanjung kat sini tau!

Definisi Cinta Di Mata Saya :
Cinta itu seperti hati, bukannya untuk mainan, cinta juga perasaan! 
sekali cinta ini kau lukakan, maka lukalah hati dan perasaan ini!

6 Rakan yang ditag :

jom sama2 meriahkan Definisi Cinta nih!

Tarikh Tutup :
16/11/2010 

15 comments:

Rozuan Ismail berkata...

huhu,,sebenarnya MHZ tu kawan wan masa sek men dulu..satu kolej..huhu..

p/s rindu nk jumpa dia..huhu..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Rozuan : aik? yeker? huhuhu... ;)

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

keyrill..sori2..award yg di atas sekali..yg ada codes kt bwh award tu..yg keyrill amik ni logo saluran cinta cool fm..sori ya atas kesulitan..

apezs shah berkata...

okeh i be try yea...;) thanks tag me.

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Mohd Hakimi Zulkifly : hehehehe...okey! nanti keyrill atur blik! :)

@ apezs shah : heheeh...thnks too, bro... ;)

tengkusri berkata...

keyrill tag saya sekali..hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Tengkusri : hehhe...okey! ;)

Darkbatman berkata...

romantik woo bro.hoho.. xsangka btol..heheeeee..
erm nasib name aku xde..smlm ade org tag tp aku dh lupe sape.hehee

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Darkbatman : hehehe...yeker? takutlah nak tag you bro... yelah kan, orang terkenal, takut dia lupa kita...ahakz! gurau ajeleh... ;)

tengkorakemas berkata...

cinta..cinta..cinta...


erk..


come on..mana feel cinta ni tak sampai2 lagi..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : haduih...hahahha...napa? TE blum bercinta lagi ek? :P

tengkorakemas berkata...

@ Keyrill

ehehe..TE satu ketika dulu doktor cinta tau mwahaha...baru2 ni telah berlaku fitnah..dan TE ditinggalkan..namun masih tetap menyayanginya..=_=

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Tengkorakemas : amboi...ni lagi jiwang! heheeh..ksian doktor cinta nih ditinggalkan! sabar ajelah ek...bukan jodohlah tu! ;)

tengkorakemas berkata...

@ Keyrill

aku belum putus asa lagi hehe dia begitu bernilai buatku :) aku just jalani hidup seperti biasa, tiada gunanya kecewa

ko tag aku, aku tag ko, dalam entri giveaway domain

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Tengkorakemas : ha'ah kan...heheheh! okey, thnk you, bro! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...