GiveAway Domain Daripada MelRomeo.com


Salam ...
   keyrill ditag kawan keyrill nih, bro TE atau dikenali dengan nama Tengkorakemas! hehehe ... pomot jap nama ko bro ek! ahakz! ni ha, aku ditag untuk turut mnyertai giveaway menarik nih, blom menang lagi! ahakz! baru aje join! apa2pun, tahniah buat bro TE coz dah menang dah dan kini beri peluang untuk keyrill plak kan?  


GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM
Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS
1. Afizz
MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM
Syarat & Peraturan :
  • Buat 1 entri bertajuk “GiveAway Domain From MelRomeo.Com“
  • COPY ayat berwarna Merah diatas dan PASTE di blog anda. (PASTIKAN LINKBACK KE ENTRY INI)
  • Tag 5 orang kawan Bloggers
  • Komen entri ini (Sila klik) berserta link entri anda dan Siap!
  • Pemenang akan dikira menggunakan Random.ORG! manalah tahu kan, korang orang yang bertuah! ha ...
(Tarikh Tutup 30 November 2010) Jadi sahabat blogger lain juga berpeluang menyertainya!

4 comments:

Awangku Johan berkata...

thanks keyrill tag cgu.. klu cgu ada masa nti cgu wat ek.. g pun esok dh nk kelik kg.. mgu dpn dh lapor diri n kursus

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Awangku : heheeh...xpe cikgu! keyrill faham... :)

Siti Mashitah Saidin berkata...

keyrill, akak da pernah wat la.. maceh ya... huhuhu

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Siti Mashitah Saidin hhehehe...okey! sama2 kak ...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...