Isk! panjang giler keyword dia!

Salam ...


klik gambar untuk zoom

isk! kalau ye pun nak cari, type aje nama "Resident Evil" kat kotak search tu! ni nak oanjang2 ni napa? nanti takde plak result keluar! kan letih korang type! heheheh ... apa2pun teruskan berblogging! ahakz! ;) 

8 comments:

Afizz berkata...

spesifik sangatlah orang yang search keyword tu...XD

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

hehehe...ha'ah! ye tak ye la plak!

Amir Izzat berkata...

haha..gila lah..memang di anak buat aksi tue..kah3

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Amir : heheheh! ha'ah! nak try kat rumah kot? no!

kobEj0rdan~ berkata...

aku rase aku yang search bende tu.hehe:D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ kobEj0rdan~ : hehehehe...yeker? kalau ye sah2 nak belajar karate ngan Alice...heheh!

L@g3nd@ buD@k N@k@L berkata...

mybe dia nak kan site yg paling tetap..hakhakhak

Pnjng pun pnjgn laa..jnji jumpa

hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ L@g3nd@ buD@k N@k@L : isk! tetap ke tepat? heheheh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...