Kenapa dengki betul ngan aku?

Salam ...


klik gambar untuk zoom!

   hurm ... mengeluh berat plak aku kali ni! tak pasal2 akaun fb aku kena block! gosshh! damn shit!!! panas tol hati aku! apa tidaknya, dahlah 2,000 lebih friends aku kat situ, bukan senang nak cari kawan sebnyak itu kan? isk3 ... see kat gambar tu, just 5 orang aje yang online! kalau biasanya, 200-300 labih kawan2 online! dpat chat2, tnya khabar dan sebagainya! huh! benci betol aku! so, nak tak nak, terpaksa buat akaun fb baru! it's take a time ... sabar ajelah!! sedih sesangat, hilang semua kawan2 aku! nak kena add dorang balik? 2,000 lebih tu! mati aku! kawan2, sori ek, bukan keyrill remove korang! maybe ada orang yang dengki dengan aku and report yang profile aku itu ini! hurm ... xpelah, maybe ni jadi pngajaran kepada aku kot! hurm ... terpaksa lupakan fb sementara lepas nih! bnyak kenangan ngan kengkawan! isk3 ... x dapat aku cakap lagi! sabar ajelah .... kalau keyrill add korang jngan tak approve ek! 

p/s : kalau sudi, add lah keyrill kat sini ---> Keyrill Eduardo Willeyhem

20 comments:

asphaq berkata...

a'ah
minat gila.
hahaha

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ asphaq : yeker? hehehe,..samalah kita~ :)

My MiRa berkata...

sabar jela ye..facebook problem kot...

lensa hitam.putih berkata...

sabar keyrill..chill :)

man yusoef berkata...

rmai gile smpi 2000...msti jenuh nak add balik...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ My MiRa : memang terpaksa sabar... :(

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ lensa hitam.putih : okey, thnk you, bro!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ man yusoef : ha'ah, letih tol kena ulang macam first time masuk facebook dulu! isk3...

tengkorakemas berkata...

Keyrill, aku tak fhm ape2la, apa kaitan dgn chat tu?

p/s:thanks atas komen ko yg sokong aku tu, bila carta kat blog en Ben keluar hehe

nas berkata...

so sad...
tu la aku pelik nape ko add aku lagi
upe2 kes cmnie...
hu3
xper2....aku add ko balik :)
saba ek...

Ku terima beberapa emel dari Yuna

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Tengkorakemas : berkaitan dengan chat tu, kita dapat tanya khabar, dapat borak2 macam twitter, tapi ni chat untuk sorang aje, satu bar chat tu, untuk seorang aje! huhuh...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Nas : hehehe...okey! thnk you, Nas... memang sad pun!

Lelaki Ini berkata...

huhuh
sabar2!

Siti Mashitah Saidin berkata...

kdg2 fesbuk megong~ huhu,... sabar ja la~

apezs shah berkata...

sabar keyrill.. biasalah kkdg sengal sikit...

awak di tag oleh saya.. singgah nanti yea..;)

Shaheila Malek berkata...

huhu..leh pulak gitu...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Lelaki Ini hehehe ... okey, bro! thnk you ... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Siti Mashitah Saidin ha'ah! tulah yang susahnya!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@apezs shah lama dah tu! huhuhu ....

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Shaheila Malek yelah! tiada yang mustahil, kan? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...