Lady Gaga - Monster Remix 2010

Salam ...



lady gaga again! wah ... memang minat gilerlah keyrill nih kat dia! sumpah! but tidak minat terlalu over gilak! tapi ... sumpah! aku memang minat! hehehehe ... pasal illuminati tu, katakanlah apa je tentang dia, saya tak kisah, korang beri gelaran lady gagap ker, lagy gagah ker, lady gago ker, terserah lah kepada korang! yang penting minat aku kat dia tak berubah! buatlah page korang benci dia, dia illuminati, dan sebagainya kalau korang benci sangat kat dia! don't judge a book by it cover! 


last sekali nak share ngan korang, enjoy video lagu nih! hehehe ... entahlah, tak pasti lagi lagu mana yang bakal direleasekan selepas Alejandro nya tu! ahakz! btw, love Gaga!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...