Lady Gaga vs Lady Gagita !

Salam ...
     

lady gagita, yang juga pinoy lady gaga! nama sebenar Vinzon Leojay Booc yang awalnya popular dengan video Telephone gandingan dengan Haronce. setelah sahaja video mereka membuat choreography dan mereka mula dikenali ramai sehingga mereka ditemu-ramah oleh stesen tv terbesar di filipina, GMA TV. ha ... korang bleh saksikan sendiri kehebatan mereka ek ... heheh!  

6 comments:

Afizz berkata...

erk... Lady Gagita...hahaha! Lawak la lady gagita tuh? Macam bukan perempuan je dia tuh.. :P

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

hahahah...memanglah, dia tu lelaki! hhahaha...suka tngok dia buat video...pandai mereka edit!

tengkorakemas berkata...

hehe aku dah tgk parody ni, memang lawak gile walaupun set pengambaraan biasa je XD

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : yeap! lama dah video nih, saja je nak share...hehehe! sini kan blog hiburan... pandai gak dorang edit video tu kan? hehhe

one2paii berkata...

hahah..xleh belah muke behliau

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ one2paii : hahaha... yelah kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...