Lagu Indonesia Raya Dilecehkan oleh Blogger Malaysia! betul ker?

Salam ...


    balik aje keluar jejalan kjap tadi, terus buka blog! huhuuh ... ni ha, waktu aku search punya search movie kat you tube, aku terjumpa plak video yang buat aku kesal, marah dan macam2 aku rasa! hurm ... sampai macam tu sekali? ada ker blogger kita Malaysia nih melecehkan lagu Indonesia Raya? ha ... jngan main2 k! politik tu! ... entah lah benar ke tidak! korang lihatlah sendiri! nak salahkan siapa?


4 comments:

tengkorakemas berkata...

segala tuduhan perlulah berasas, hope pihak bertanggungjawab boleh siasat dgn teliti

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : ha'ahlah ... harap2lah pihak berkuasa menjalankan siasatan mengenai kes nih!

hudhud berkata...

kes ni makin parah sbb rakyat. even pemimpin cuba sedaya upaya pun, tp kalau rakyat still nak gaduh susah la.
kita jgn fikir kita maki diorg kat internet je yg byk. Indonesian pun byk maki kita kat internet. So dua-dua salah.

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ hudhud : yeap! betul tu ... bermula dari rakyatlah semuanya semakin menjadi-jadi, kan? itu pun betul juga, bukan hanya kita maki dorang, dorang lagilah maki kita nih! so, last2, gaduh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...