Menghitung hari!

Salam ...



   whooppsss! pinjam gambar bro Dennis jap! heheh ... jngan marah bro ek! ahakz! macam nilah kehidupan kita yang memang dah biasa dengan komputer! bngun aje dari tdo, memang akan buka blog! update satu entry pastu baru pergi mandi and sarapan! hehehe ... sementara menunggu komen korang! ha ... see! kecewa tau kalau buka blog balik, tngok kosong! tiada sebarang komen! korang pun mesti rasa macam tu kan? so make a deal with it! and thinks!

terpesong sudah dari topik kita! hehehe ... ni ha, keyrill menghitung hari ni! yelah, esok dan lusa aje lagi! huhuhuh ... tinggal 2 hari aje lagi sebelum keyrill bertolak pergi! huhuhuhu ... so sad ma ...! sebelum balik tu, keyrill nak makesure update entry seberapa bnyak yang mungkin supaya blog ni taklah kkeringan kerana kemarau kan? ahakz! apa2pun, selamat pagi semua! okeyh, nak chow pergi mandi plak! heheheeh ...  

P/S : Awas!! jngan contohi perangai budak nih!! hehhehe! :P 

4 comments:

apezs shah berkata...

wah ensem pic nie.. sapakah dia?
erk! betul la tuh.. tapi nak kata apa, ini kan adalah hobby jgn mengharapkan apa.. itu kata sesetgh org..;) g la mandi mucyuk.

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Apezs : hehehe.. Dennis Trillo namanya, bro! boleh dikatakan my Idol lah! hahaha... :P

P/S ; hahaha...you sama juga! pergi mandi! hahaa...

Azman Roslan berkata...

ko buat la entri banyak-banyak, pastu set masa untuk update.. baru la blog ni sunyi.. heheh

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Azman : erk? tak tau nak cakap apa! huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...