Morning time for Twitter !!

Salam ...



hello semua! hehehe ... first of all, good morning to you all ek! apa plan harini? nak tngok wayang ek? hurm ... rasanya movie yang keyrill nak tngok tu tak best rupanya! huhuhu ... baca kat entry En Ben nih --> Klik Sini! huhuhu ... terpaksalah tngok cerita --> Klik Sini! ha ... so, balik kepada topik kita, korang ada account Twitter tak? kalau ada tu, sudi2kan lah ek follow keyrill kat sini! hehehe ... pagi2 lagi keyrill nih dah aktif untuk bertwitter tau! ha ... kepada korang yang nak bertwitter and chat ngan keyrill, jomlah follow keyrill ek! see you there! hehheeh ... 

2 comments:

iszieylyanziy berkata...

how to use twiter ni,,xpaha, even da ada lme accountnye

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ iszieylyanziy : heheheh...entahlah plak! tak tahu nak jelaskan! just seperti kita chat gitu! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...