Lady Gaga | Music On Demand

Salam ...



    baru aje pas sarapan! hurm ... lega rasanya dah selesai rutin pagi! heheh! yelah kan, bersemangatlah sikit nak update entry! kan kan kan? ha, korang pun sama gak kalau semua tugasan dah selesai rasanya nak ber-party aje! hahaha! bnyak membebel la plak! pasal pa plak kali ni? ni Lady Gaga is back! ahakz! lama gak tak cerita pasal dia! hhuuhuh ... oleh kerana tak nak berlakunya kes apa2, bgus aku post lagu dia yang satu ni, lagu apa ek? Lady Gaga - Love Game (Hardcore Remix) suka dengar beat dia ... fuuuyyooo! korang dengarlah sendiri ek! heheh ...


P/S : bro Aie, Keyrill da tukar ngan lagu you tube plak! heheh ... yang ni okey kan? hehehe ... btw, thnk you!

6 comments:

Darkbatman berkata...

sume lady gaga.. keyrill, nk ingatkan skg ne syarikat rakaman akn saman mane2 yg letak link download.. aku punye dh buang link download bro..tkot!hehee

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Darkbatman : oppsss! yeker? hehe ... okey okey! keyrill buang and tukar yang lain! thnk you bro Aie...

nas berkata...

perghh..keyrill nie peminat setia lady gaga nie..
xleh nak komen ape2 dah..
hahahhahaa

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Nas : hehehe... kan! apa2pun, thnk you Bro Nas...hahaha! :P dah tumbuh janggut dah kan!

Mr.Ix berkata...

dlu ada gak letak link download, tapi biasa diorg bg warning dlu suruh delete link download tu...

anyway, mcm lagu clubbing lak.....

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Mr.Ix : yeap! betul tu, tapi keyrill blom lagi, tulah pasal tak letak link tu lagi! heheh ...

p/s : best kan? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...