Rihanna - What's My Name? ft Drake

Salam ...





    BW seperti biasa ... ahakz! bnyak gak yang datang membalas kunjungan rakan tadi! hhehehe ... memang dah biasalah tu kan! dah adat dalam dunia berblogger nih, kan? balik kepada topik kita, korang mesti perasan kan kalau dengar radio Hitz.fm! walaupun lagu dia "Only Girl In The World" masih lagi hangat diputarkan di corong radio, nmun keluar juga single terbarunya! heeheh ... nak tahu lagi apa? ni ha, lagu terbaru nih dari Rihanna - What's My Name? ft Drake? ha ... apa plak macam tu tajuk nya kan? hehehe ... kalau nak tahu dengan lebih detail lagi, jom kita tonton video musiknya plak! baru puas hati! ahakz! kepada korang yang nak download ....


2 comments:

Rozuan Ismail berkata...

like this song very much..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Rozuan : hehehe..thnk you~ actually, samalah kita...heheh~ ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...