Tangled - Movie Special!

Salam ...



    ha, korang mesti dah tngok movie ni kan? erk? trailer aje ... heheheh! xdelah, gurau aje pagi2 macam nih, xda salahnya kan, malah membuatkan kita tersenyum and happy! aik? keyrill napa online?? ko kan sekolah? ye tak ye la plak! huhuhu ... today tak sekolah, demam panas badan nih, sempat lagi bergurau kan! uncle pun baru balik dari Pontianak harini ... yeay, dapat ole2... heheh!

balik kepada tajuk kita plak, xmo membebel bnyak! huhuhu ... korang mesti gak bnyak dah baca entry blogger pasal movie keluaran 24 November nih, "Tagled" ala2 Rapunzel gitu ... hhehe! memanglah Rapunzel ngok! ahakz! so, keyrill pun xmo ketinggalan tau! nak juga share ngan korang, mana tahu masih belum ada yang thu mengenai kewujudan movie nih, kan? berfaedah gak ... :)

6 comments:

apezs shah berkata...

wah gituuu nak tgk juga ke?
demam yea? makan ubat dan rest.. hari nie boleh dikatakan ramai juga blogger sakit yea..;)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Apezs : ha'ah, mestilah nak tngok kan? heheh .. keyrill ni pantang ada movie baru, mesti nak tnton juga! ahakz! :)
ha'ah, demam ... huhuhu! :(
btw, thnk you...

Rozuan Ismail berkata...

sure ke demam ni..haha..sempat lagi ye update blog..erm,boleh caya ke demam nih..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Rozuan : aik? buat apa nak bohong kalau betul2 demam nih, but we try to be chill! tidak bermakna demam tu tak bleh update tau... ha! ;)

nas berkata...

macam menarik je citer nie kan????
enjoy2..
ehehhe...lagi2 pon xpernah kot aku tengok citer gadis yg berambut amat panjang nie :)

latest entri:

Makin Ramai Artis Sudah Memakai Tudung, Alhamdulillah

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Nas : hehehehe...menarik gak lah! suka tngok! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...