Top Halloween Costumes | Lady Gaga

Salam ...




yeah! go Gaga ... hehehe! kedudukan ke-4 pun okey gaklah kan ... heheh! lupa la plak nak bagitau ni, memanglah halloween nih semua orang menggunakan pakaian yang pelik2 kan? ha ... dah namanya halloween! ahakz! so, korang mesti dah set kat kepala hotak tu, mesti Lady Gaga punya style lagi 'halloween' daripada yang lain kan kan kan? hehehhehe ... keyrill tak nak tunjuk, korang boleh search sendiri kat google tu ek! ahakz! 


cantik kan dia nih ... hehehe! nak buat macam mana, memang dah begitu rupa dia ... ahakz! apa2pun, enjoy halloween korang! ;)

2 comments:

Lelaki Ini berkata...

hahaha..
kesian diew..
hehehe

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

lalalala~ sapa ksian> Lady Gaga? hehehe...its okaylah... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...