Untuk hiburan korang !

Salam ...



hehe ... entry nih, entry simple aje! keyrill malas nak tulis entry panjang2, takut korang malas nak baca la plak! tahu sangatlah perangai kawan2 blogger nih ... asal panjang aje, baca sikit2 aje dah lah kan? ha ... so, sebagai penambah resipi supaya korang terhibur masuk blog keyrill nih, keyrill letak kat sidebar tu dengan lagu2 ... ha, keyrill pun nak juga dengar lagu nih ... hehehe! bnyak gak blog kawan blogger ada lagu! so, keyrill pun nak gak cam dorang tu ... heheh! xlah boring kan? apa2pun, thnk you ek ... ;)

2 comments:

Darkbatman berkata...

bro, ko minat katy perry ker?hehee..dh jd bini org weh!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Darkbatman : hehehe...mana ade minat dia, keyrill lagi Lady Gaga lah... heheheh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...