Hailey Robson | Danji Sungai Lemanak

Salam ...



    ha, siapa nih? kalau korang memang asal dari Sarawak, korang mesti kenal kan? huhuhu ... inilah dia, penyanyi terkenal iban, Hailey Robson! terkenal ker? entahlah, kalau yang memang kenal dia, mungkin tahu dia ni terkenal ke tak?  huhuhu ... keyrill cuma suka dengar lagu dia aje! just satu aje lagu dia yang betul2 membuat keyrill tertarik dan mula meminati lagu iban, Danji Sungai Lemanak! romantik dow ... huhuhu ... sorilah, bro Hailey. pomot bro jap kat blog keyrill yang tak seberapa nih! ahakz! 

walaupun tak setanding dengan penyanyi2 yang sememangnya terkenal sekarang nih, namun, bro Hailey nih mampu menaikkan namanya dengan sekelip mata! keyrill sendiri terkejut apabila mendapati VCD lagunya yang terjual sehingga kehabisan stok di pasaran! isk3 ... keyrill bukan nak beli, tapi hanya melihat pelanggan bertanyakan albumnya di kebanyakkan kedai menjual VCD, DVD and so on ... bertapa, ramai yang meminati dia nih! huhuhu ... 


apa yang best tentang album keluaran PBP kali ini, adalah ... melalui cerita! story in song (cerita dalam lagu)! betul ke susunan tu? lantaklah! huhuhu ... tapi, memang suka tngok lakonan dorang, lawaklah ... penggunaan bahasa dorang cun! huhuhu ... seperti sebuah drama gitu! kalau nak tngok ... klik sini k! korang nilailah sendiri~ okeylah, xmo cerita panjang2, membebel bnyak2 ... jom sama2 kita hayati lagu feveret keyrill nih, Danji Sungai Lemanak! layannn! 

2 comments:

tengkorakemas berkata...

apsal ko tak beli Keyrill?he

happy new year 2011 :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

hehehe ... pasal keyrill tak minat lagu tempatan! ahakz!

yeah, you too bro TE! happy new year and good luck k... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...