Keyrill ngan kampung!

Salam ...




   now, keyrill is back! huhuhhu ... korang apakhabar? sihat tak? ada ke tak nih blogger yang still ingatkan keyrill? ada ke yang rindukan keyrill? erk, xde? isk3 ... so sad! bukan nak minta simpati, just keyrill dah 5 minggu lebih tak online, ha! komen korang kat entry and shoutmix tu, kalau ada masa, keyrill balaslah ek! sekarang nih, still tired! baru aje sampai rumah! lama sangat dah cuti kat kampung!


memandangkan dah 5 minggu lebih x online, so ... korang pun tahu, memang bnyak yang terbengkalai, kan? bukan komen kat blog aje, bahkan kat facebook, you tube, my space dan sebagainya pun turut terbengkalai! isk3 ... bersabar ajelah! so, kalau ada aje keyrill update entry pasni, semuanya pengalaman yang keyrill lalui semasa berada di kampung! terbaik dari ladang kot? hahahah ... harap2, korang tak boring aje! ...


P/S : kepada yang tag keyrill tu, terima kasih bnyak2 k ... tapi, x update mana2 tag untuk masa sekarang ni ... bnyak kena buat! huhuhu! (kalau ada masa ek) 

4 comments:

Amir Izzat berkata...

hallo bro! wassup? haha.lama xdengar cerita..heheh... sihat ka? wah! 5 minggu. lama giler..so,mari kita berblogging. haha..jom lawat blog aku.

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Amir : biasa aje, bro! memang lama tu! hahaha ... sihat sangat2!

tengkorakemas berkata...

yeay! Keyrill is back!! ha cepat cite, nak gak aku tau apa rutin ko kat kg he2..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Tengkorakemas : amboi...bersemangat, bro! hahahah! alright, thnk you! pasni keyrill citer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...