Nicki Minaj ft Will.i.am - Check It Out (funny screenshot)

Salam ...



   korang dah tngok video klip ni tak, Nicki Minaj ft Will.i.am - Check It Out? hehehe ... best kan? kalau korang perhatikan, bukan hanya lagu dia yang best, malah dengan videonya sekali! x caya, tontonlah sendiri ek ... hehehe! kat sini, keyrill cuma nak share ngan korang screenshoot video klip dorang nih ... memang best giler! suka tngok nicki minaj buat mimik muka ... cute gitu! hehehe ... okeylah, jom!

    first of all ....














    amacam? cun kan? hehehe .. selain lagu, video klip yang bagus, malah ada juga menunjukkan unsur fesyen! ha ... betul tak gitu? huhuhu ... but bukan maksudkan lady gaga k ... lady gaga tu dah tak boleh lawan dah, memang bermacam2 feseyn dia! isk3 ... anyway, yang kita fokuskan adalah lagu ni! selalu dengar kat corong radio, best doe! kalau masih tak puas hati dengan gambar2 tu, korang tonton plak video klipnya pasni! 

4 comments:

Zetchi Henry berkata...

awak zetchi suka gak lagu ni'
dah lama xdgr radio tu yg tak tahu.
nasib baik awak beritahu'
tq eh.
hehhe
video klip dye pun not bad
quite creative lah.
anyway saya njoy..

hehhe

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Zetchi Henry : eheheh ... thnk you, bro ... ohh, patutlah! kalau x dengar radio, memang konpom x tahu apa lagu terbaru kan? hehehe...

misz blur dan celaru berkata...

blogwalking...napa la pelik bebnor misz tengok pakaian diorang tue but manyak kali tengok comeyy lak...hihihihihi

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ misz blur dan celaru : pelik tapi cute...hehehe! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...