Rihanna - Love The Way You Lie (Part 2) ft Eminem

Salam ...




   wow! ingatkan cuma satu aje lagu Love The Way You Lie ni ... tak sangka plak kali ni, versi rihanna plak, kan? hehee ... apa2pun, memang selalulah dengar lagu nih kat radio semasa keyrill berada kat kampung! best sangatlah, tapi videonya plak nanti macam mana? still macam video yang dulu ek? hehhe ... entahlah? apa2pun, kita tunggukan ajelah, kan?! okeylah, jom nyanyi sama! huuhu ... yang ni Love The Way You Lie (Part 2) plak ...


10 comments:

man yusoef berkata...

tak minat yg Part 1...tapi minat yg Part 2...boleh tak camtu??..haha

Wan Zulqhairi berkata...

saje nak tag hang kt contest yg aku join... ha3.. http://wamozuwaha.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-menarik-2010.html

apezs shah berkata...

hye keyrill .. lama betul xnampak berkumandangkan.. g bertapa yea..;) nice.

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ man yusoef : itu terpulang kepada minat masing2, bro...heheh! tapi minat dua2nya, part 2 best lagi! hahaha...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Wan Zulqhairi : okey, bro!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ apezs shah : hye, bro! memang lama ... mana ada pg bertapa! hehehe...

kyoO~rEz@ berkata...

like!!
sbb still rihanna yg nyanyi..hu3

tengkorakemas berkata...

yg part 2 ni lagi best, tapi video klip takde lak..yg ada part 1 je rasanya..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ kyoO~rEz@ : samalah kita .. heheh!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ TE : yeap! memang yang ni best, yang satu best gak tapi x setanding ngan yang kedua nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...