Update blog kat kampung!

Salam ...




    biasanya dan kebanyakkan sesebuah kampung ada line internet dan telefon kan? tapi, kalau yang memang xde langsung tu, how? boleh ker nak tonton astro? boleh ker nak kol kengkawan ngan orang tersayang guna hp? dapat ke buka facebook ngan blog kat kampung? ha ... memandangkan kampung keyrill nih xde line internet, so, macam mana nak update blog kan? doesn't mean no lappy, no pc, no internet keyrill x boleh nak update blog kan? gunalah alternatif lain, kan kan kan? 


seperti yang keyrill buat, buat satu buku dengan menggunakan kertas A4 aje! buatlah macam buku ... itu pun susah ke? huhuhu ... then, tulislah apa yang korang nak tulis dalam buku korang tu! but bukan diary ek! semua yang keyrill tulis blom update lagi ni ... huhu! banyak tu! see, senang aje kan? tulah, dah kemaruk sangat ngan dunia blog nih! huhuhu! kalau nak chat kat fb tu ... kenalah bersabar macam keyrill nih, dah 5 minggu x buka fb! 


ada buka tapi itupun kat cyber aje! korang pun tahu sendiri bagaimana keadaan kat cyber waktu tu, kan? kepada yang dah biasa tu, memang tahulah keadaannya macam mana? bisinglah, bunyi senapang, lagu dan berbagai-bagai lagi bunyi! huhuh ... anyway lah ... yang penting kita ni tak buat kerja yang tak elok sudahlah, kan? guna kertas pun rasanya dah memadai bagi blogger yang mengalami situasi yang sama macam keyrill! ahakz! 

2 comments:

Wan Zulqhairi berkata...

naseb kita sama. tapi aku xde tulis pom.. malas, hahaha...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Wan Zulqhairi : yeker? hehehh! ooh...malas rupanya! hhahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...