Lady Gaga > Satanic!

 Salam sejahtera ...



Keyrill memanglah peminat setia Lady Gaga, apa pun lagu yang dia nyanyikan, tetap aje sedap didengar ... memang minat sangatlah katanya. Walaupun ada yg selalu mematahkan semangat saya untuk meminati dia ... tapi, apapun kata mereka, LADY GAGA IS THE BEST for me ... beberapa hari yang lalu, tiba2 ada seorang kawan fb saya ni post sesuatu kat wall, iaitu mengenai video lady gaga yang dikatakan satan! Oh my godness! Bagaikan tidak percaya pulak rasanya ... Keyrill pun tak senang mendengar serta melihat kebenaran of fake tu! Apatah lagi itu adalah artis yang paling diminati kan ...


What should I say? Keyrill cuma ingin berkongsi pandangan ngan korang jer  walaupun sedikit kecewa ... apa pun, Keyrill tetap minat dia ... cuba kita hayati bersama-sama gambar-gambar yang saya perolehi ketika mencari maklumat menganai kebenaran ini, boleh x? Hehehehe ... meh! 





















   So, kalau betullah dia ni satan ... lantak dialah, kan. Yang penting kita jangan ikut cara dia, Keyrill minat dia pun coz lagu dia best2. Tapi memang minatlah! Heheheh ... juga, apa yang Keyrill dapat tahu, ramai jugak artis yang seperti dia ni ha .. bukan Lady Gaga aje, k. Nak tahu, cari sendiri ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...