Final Destination 1| Plot


     Alex Browning (Devon Sawa) is going on a high school graduation trip to Paris with his fellow students. Before VolĂ©e Air Flight 180's take-off, Alex has a premonition that the flight will explode in mid-air, killing everybody on-board. Alex then finds himself back on the plane while it is still boarding. When events from his vision begin to repeat themselves in reality, he panics and attempts to stop the flight before take-off. The resulting commotion leads to a handful of passengers being left behind, including Alex, orphan Clear Rivers (Ali Larter), Alex's best friend Tod Waggner (Chad Donella), teacher Valerie Lewton (Kristen Cloke), Alex's rival Carter Horton (Kerr Smith), Carter's girlfriend Terry Chaney (Amanda Detmer), and student Billy Hitchcock (Sean William Scott). After they are all forced off the plane, none of the passengers believes that Alex's vision will come true until the airliner takes off and explodes in mid-air, killing everyone who was on board. The survivors are devastated, and two FBI agents interview the people taken off the plane, and are particularly interested with Alex's vision.


    One month later, Tod is strangled in his shower, and his death is deemed a suicide. When Alex and Clear go to see his body, mysterious mortician William Bludworth (Tony Todd) tells them that Death is intervening to kill everyone who was meant to die on the plane. Terry falls victim the next day when she is hit by a bus. After watching a news report detailing the cause of the explosion of Flight 180 Alex comes to the conclusion that Death is killing the survivors in the order they would have died in the explosion on the plane. He determines that Ms. Lewton is next on Death's list. He rushes to her house but arrives too late to save her from being impaled in the stomach with a knife.


     Alex contacts the remaining survivors, Billy, Clear and Carter, to tell them what he thinks is happening. As they are riding in Carter's car, Alex has another vision of a train and a seat-belt ripping. Frustrated with not having control over his death, Carter attempts to drive head-on into a fuel tanker but the car seemingly by itself turns and avoids the collision, Carter then stops his car on a train crossing, wanting to kill himself before Death does. At the last moment however he changes his mind but cannot exit his car as his seat-belt is jammed. Alex rushes to help Carter from his car, and as he foresaw, Carter's seat-belt rips and he is freed a second before the train destroys the car, thus cheating Death. However Billy is gruesomely decapitated from the jaw up by a loose chain whipped up by the train's wheels.


     Alex believes that because he intervened in Carter's death he has saved Carter, Death skipped Carter and went on to Billy. Later he remembers in his original premonition he was asked to switch seats on the plane, and realizes that Clear is actually the next to die. Alex rushes to Clear's house to find her trapped in her car surrounded by fire. She is unable to escape her vehicle, which is about to explode, as a damaged electrical cable is precariously flipping around outside. Alex saves her by picking up the live cable, however he is electrocuted. Clear and the police rush to Alex's aid as the screen fades to white.


      Six months later, Alex, Clear, and Carter are in Paris talking about their experience about Flight 180, and celebrating that it is all over and they are finally in Paris. Shortly thereafter, a freak incident involving a bus causes a giant neon sign to swing off a hinge down towards Alex. Carter manages to intervene and pushes Alex to the ground, with the sign swinging down past the two of them. Carter then stands up and turns to Alex who is still on the ground. Carter asks Alex who is next on Death's list. The sign swings back down on its momentum towards where Carter is standing; the screen fades to black and a loud whack is heard, leaving Alex and Clear as the last two survivors of Flight 180.

Friendship Is Everything

   Jom tengok video keyrill dan kawan2, tengok janagn tak tengok!!! hehehe...layan ek....keyrill boring betul waktu tu...tonton lah perjalanan hidup sbagai seorang pelajar yang inginkan kebebasan bersama kawan2...ahakz!




Me And My Friends (^_^) :







Me and My Friends  (^_^) :






Me And Myself (^_^) : 


    hehehehehe....harap2 korang enjoy ngan video tu ek, jangan gelak sudah! ahakz! keyrill dah tak tahu nak update apa ngan korang. hehehe...itu jer yang keyrill ada and harap2 korang gembira dan sihat2 jer, ek... (^_^)

Obsessed?!

                                                                                                                                                                                
Hurm, apalah nak jadi dgn dunia sekarang ni?!?! Sering kita dengar , lihat dan juga baca mngenai kemalangan, kes jenayah, kes ragut, kes bunuh diri, namun, bagaimana dengan kes "OBSESSED" ni?!?! Wowww!!!! Danger beb!!


Ni nak share cerita sikit ngan korang, malah betul-betul berlaku pada saya, tulah nak share dengan korang ni agar korang lebih berhati-hati dan sentiasa berwaspada apabila mendapat kawan yang menganggap kita lebih dari kawan bagi dia!


Ada sorang laki ni, kawan facebook saya dulu, orang indon tapi dah saya remove dah dari friends list! Secara jujur, dia memaksa saya untuk mencintainya!!!! Gila ke apa?!! Mak ai!!! Terasa nak pengsan kala itu juga rasanya. Tapi saya menolak dengan sopan, namun setelah saya menolak nya, dia gunakan pic saya pulak untuk gambar profil dia! Lagilah aku ni bengang!! Sudah beribu-ribu kali saya menasihati dia agar BEHENTI DARI MENGGANGGU SAYA!! Namun, masih juga tidak berubah! Terasa ingin saja membunuhnya!


                                                                                                                                                                    
Siapa tiadak panas hati kan?! Macam dia buat untuk dapatkan saya. Dia add, saya ignore, dia add, saya ignore, dia add, saya ingnore! berkali-kali macam tu!! Saya betul-betul bengang dah marah dengan nya...bertapa benci rasa di hati ini terhadap lelaki tu!! setelah lali dgn layanan nya yang sebegitu, saya memang tak teragak-agak untuk mem-block nya. Siapa tidak marah dan benci dengan situasi sebegitu kan? bagaikan hidup kita dibelenggu! Eeeeeeiiiiiiiii!!!....gelilah!


Kawan-kawan pun tahu kan bagaimana kalau orang dah obsessed dengan kita?? Lagilah saya membencinya apabila dia memberitahu kawan-kawan fb saya yang saya ni suka dengan " sex sejenis "!!!!!!! apatah lagi dia bagitau yang saya pernah bercouple dengan nya!!! betul-betul gila orang ni kan!!!!!???? mausia apa begini?!?!?! tak punya akal langsung!!!


                                                                                                                                                                    
Saya benci!!! betul-betul benci dengan dia dan orang lain yang turut obsessed seperti dia. Sampai mati pun saya takkan biarkan dia buat saya begini!! wahai kawan-kawan, andai anda membaca luahan hati saya kat sini, pertama sekali terima kasih dan harap-haraplah anda menjadikan cerita saya ini sebagai iktibar dan berhati-hati dengan orang sebegini! Janganlah kita memandang remeh perkara sebegini. bersama-samalah kta membanteras manusia yang melakukan kesalahan ini!!!


Lastly, sekian dari saya. Terima kasih kepada pembaca! Saya menghargai anda, tanpa anda, siapalah saya!! <3

Hari ini ...

                                                                                                                                                                        
Sedih rasanya ... sunyi menyepi dunia ini ku rasa. Tiada yang menggembirakan diriku. Entahlah kenapa? Aklu sendiri pun tidak tahu? ... Memang terasa sangat kekosongan, keseorangan, tiada yang menemani diri ini. Tiada apa yang bermain dalam fikiran ini, cuma kesedihan.

Terasa rindu, tapi untuk sapa? Sedih betul-betul memukul segenap inci sudut di hatiku ini. Orang yang disayangi semuanya pergi, menjauh dari diri ini. Mengapa? Apa salah aku?

Napa buang anak?!


wahai manusia, kenapa nak buang anak? apa dosa dia? bayangkan bertapa kejam nya seorang ibu apabila bertindak membuang anak, bukankah itu dosa namanya!?!? anak bukan nya barang buruk untuk dibuang sesuka hati!! dia bukan nya sampah!! dia pun manusia juga! hairanlah, org yang baik nak kan anak yang sempurna, tapi anak yang kurang upaya yang lahir dan mereka menghargai anak itu. tapi, org yang x nak kan anak, anak yang sempurna yang lahir, tapi mereka membuang anak itu!! pernah x melihat anak yang kurang upaya dibuang manusia kejam bertopeng kan manusia ini???  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...