Jurassic Park

     hurm, tak habis-habis plak keyrill ni , kan? asyik-asyik filem. huh! nak buat macam mana kan? dah nama nya keyrill tak tahu nak update apa untuk korang. hehehehe...apa2pun, sabar je lah ek... bulan puasa macam ni bnyakkan bersabar. okeylah, balik semula ke topik kita plak. ha, filem apa plak sekarang?


Sinopsis :
Jurassic Park Adventure Pack
Unleash adventure and leap into the non-stop thrill ride that is the Jurassic Park experience! The action begins with the original blockbuster Jurassic Park, where one scientist's incredible DNA breakthrough allows dinosaurs to come to life-and quickly seize control of their theme park sanctuary. Brace yourself as the spectacular epic continues when it's discovered that the prehistoric, predatory species have in fact survived in The Lost World: Jurassic ParkT. This must-own set concludes with Jurassic Park III, the edge-of-your-seat return journey to Isla Sorna, where the inhabitants are smarter, faster and fiercer than ever before. The Jurassic Park Adventure Pack is sheer movie-making magic that was 65 million years in the making. "Welcome to Jurassic Park."









































     ha, ada best tak? korang dah tengok ke blom? filem bergenre adventure yang diselitkan pula dgn unsur-unsur saspens. keyrill suka tonton. heheheh....best giler! tapi filem lamalah, kan...ahakz! kepada generasi baru, mereka mungkin tidak pernah melihat haiwan ganas sebegini apatah lagi secara realiti, kan? kali ini keyrill minta maaf sebab x dapat nak share video ngan korang. nak buat mcm mana kan, dah semua video kat you tube tu tak jelas dan keyrill cuma nak korang enjoy dgn entri keyrill. hehehe...

    suka tengok? heheheh...keyrill tak tahulah apa citarasa korang...okey ke tak, tepulang pada korang. ^_^ apa2pun, keyrill terima jer apa pandangan korang mengenai entri keyrill. ^_^ lastly, keyrill ucapkan terima kasih banyak pada korang sebab baca entri keyrill. really appreciate it! hehehe... ^_^

Maaf, belum bersedia!

    
    Terlebih dahulu, keyrill ingin minta maaf sangat-sangat kat korang semua terutama sekali seorang awek ni. keyrill menyusun sepuluh tunjuk jari untuk minta maaf. bukan apa, keyrill tak dapat menerima dirimu dalam hidup keyrill. lagipun, keyrill cuma tak nak melukakan perasaan sekali gus mempermainkan perasaan  orang. apatah lagi keyrill ramai gak kawan perempuan. so, nanti timbul pulak perasaan cemburu,kan? ha, kan keyrill juga yang kena! balik-balik, keyrill juga yang dipersalahkan. keyrill juga yang dikatakan curang, pengkhianat, dan macam-macam lagilah. keyrill tahu semua tu. keyrill nasihatkan, janganlah terburu-buru k. kalau jatuh hati hanya gara-gara harta dan rupa, itu bukan cinta namanya. lama-lama pun akan muncul pula perasaan boring kat hati kan? yalah, asyik muka tu jer yang ditatap setiap hari. okeylah, itu jer yang keyrill nak kongsikan dengan korang. last sekali, sorry sangat ek! keyrill tak berniat nak melukakan perasaan orang . lagipun, keyrill masih study lagi and masih mentah dalam hal-hal yang sebegini. study dulu k...jgn fikir pasal cinta! kalau dah jodoh takkan ke mana punya, kan? single lagi bagus! enjoy hidup ini... okeylah, thnks so much sebab baca luahan hati keyrill kat sini. ^_^

I Know What You Did Last Summer

     Salam semua keyrill ucapkan. kepada kawan2 yang berpuasa, selamat berpuasa ek. jangan ponteng-ponteng k...ha, sekarang kita balik semula pula ke topik yang ingin keyrill kongsikan dgn korang. Ini pula filem keitga yang keyrill minat juga lah... ^_^ Adoi! tak habis2 saya ni kan dgn filem2 kegemaran....hurm...harap2lah korang enjoy baca entri keyrill ini. huhuhu...

 
ketiga-tiga koleksi filem dendam yang anda harus toton!

    Uuuuuuiiiii!!dari gambar foto sahaj kita sudah tahu kan? apalagi, I Know What You Did Last Summer lah..heheheh...ha, ada yang tak belom tengok lagi ker? kalau belom lagi, jom biar keyrill pulak yang ceritakan pada korang. tapi, sebelum tu, jom tonton dulu pratonton filem ni k... :)

I Know What You Did Last Summer :



    dah tonton, kan? i mean, trailer? huhuhuh...macam mana? okey x? kalau ada yang masih was-was lagi, jom, biar keyrill ceritakan ngan korang. jalan cerita dia mcm ni, empaty sahabat baik balik dari pesta mlm itu, namun, malangnya, mereka melanggar seseorang ketika dalam perjalanan. setelah mengetahui bahawa manusia yang mereka langgar itu meninggal, Barry mencadangkan untuk membuang mangsa kemalangan tersebut ke laut yang berdekatan. setelah itu, mereka sama-sama berjanji supaya tidak bercerita lagi tentang apa yang telah berlaku dan berjanji untuk menyimpan rahsia itu selama-lamanya. namun, tidak semua rahsia yang dapat disembunyikan, suatu hari Julie menerima sepucuk surat layang dan bertulis "I Know What You Did Last Summer" isi kandungan surat itu. apa yang harus mereka lakukan setelah seseorang mengetahui rahsia mereka? bagaimana mereka mengatasi semua itu? apakah manusia yang mereka langgar itu benar-benar sudah meninggal?


surat layang yang diterima Julie



saling menyalahkan 



pembunuh lagenda yang digeruni



hutang darah dibalas darah!



OMG!!!

    okeylah, itu sahaja yang mampu keyrill kongsikan dgn korang, kalau nak tahu yang lebih lanjut, tontonlah filem ini k... ^_^ selamat berpuasa semua...terima kasih sebab membaca... ^_^   

Aaaaarrrrggghhhh!!!

    alamak!! esok sekolah lah....hurm...malas nya nak turun sekolah esok...huhhuhuh....ha, sekali dgn tu, esok dah mula menjalankan tanggungjawab sebagai calon pengawas!! hurm...susahnya...kena ikut peraturan skolah gak pas ni...huhuhuhuu...apa2pun, pasni nak cuba elakkan diri dari facebook dan mcm2 lagilah...nak jalankan tanggungjawab sebaik2nya!! itu sudah semestinya, kan?

     nak tak nak perpaksa gak, kan? huh!! pasni terpaksalah balik lewat dari sekolah, dahlah balik pakai bas! huh!! T_T tahan ke tak ni nannti yer? korang semua sokonglah keyrill k...keyrill perlukan doa dan harapan korang. hurm...tu jelah keyrill nak kongsikan ngan korang. lastly, layan video keyrill ni k...layan!! hehehhehe.....


    hahahahahhahahahahahahahaha!!!! harap2lah korang suka ek!!! malu gak rasanya...hehhehehhe...anyway, harap2lah korang layan and tersenyum tengok video ni!! hehehheh...walaupun x panjang sangt!! okeylah, take care friends.. <3 you all...

Salt? Who is Salt?

    ha, tadi keyrill baru jer habis keluar dgn cikgu keyrill. kami pergi tengok wayang kat STAR CINEPLEX. hurm, mula2 pergi MBO, tapi semua movie dah mula and maybe dah pertengahan kat konflik? entahlah. pastu pergi STAR CIEPLEX, barulah selamat! hehehhehe....hurm, ni nak share ngan korang ni filem yang keyrill ngan cikgu keyrill tu tadi tonton, movie SALT! memang best! dari awal lagi dah ada aksi! sampai habis pun masih beraksi, memang sukalah tengok. tapi ending dia tergantung jer... :( nak tengok lagi tapi dah habis! ni mesti ada sambungan lagi... ^_^


SALT :


    ha, ada best tak? heheheheh....suka sangat bila dia nak balas dendam. hehehhee...ada gaklah part sedih. waktu suaminya ditembak di hadapan mata kepalanya sendiri. huhuhuh..kawan2 tengoklah sendiri ek. keyrill dah tengok tadi dah....heheheh.....

Salt poster


Salt ketika identitinya  belum diketahui


ke-kreativiti Salt ketika cuba mnyelamatkan diri dgn membuat bom sndiri


Salt berjaya melarikan diri


sentiasa berlari dan berlari untuk myelamatkan diri


 
Salt menunggang motosikal yang dirampasnya untuk melarikan diri


Salt merubah rambutnya agar tiada yang mengecam wajahnya sbagai Salt (Evelyn Salt)


tetap berwajah selamba walaupun hidupnya mnjadi pelarian dan sentiasa dikejar!



    cuba lihat gambar foto di atas, walaupun berpeluang untuk menembak, namun, mengapa dia tidak menembak lelaki berkulit hitam di hadapan nya itu?? apakah sebabnya, kalau anda ingin tahu, tontonlah movie Salt yang sedang panas di pawagam k... ^_^

Boringnyer...

   nak cerita apa ngan korang ek? hurm...xder apa2 yang bgus ni...hehehehe....hurm...apa kta kita tngok you tube? okey x? alah, nak release tension bah...huhuhuh...jgn pulak, org tngok you tube kita tngok r*d tube.... huhuhuhu....jgn! jgn! jgn! dosa...hurm, jomlah tngok video bgus2 k... :)   selamat hujung minggu semua.... <3 you all... ^_^

Titanic is back!!

    salam semua...ni keyrill lupa pula nak share dgn korang, filem kedua titanic, "Jack is Back" keluaran 2009 tahun lepas lah tu. hehhhe...makin bnyak pula filem Titanc ni sekarang di keluarkan dan jangan korang tak percaya filem Titanic yang ketiga juga turut keluar pada tahun 2009!!!!!! keyrill dah x tahu nak cerita mcm mana lagi, jomlah sama2 tonton trailer filem Titanic kedua dan ketiga ni... enjoy k.. :)

TITANIC 2 (JACK IS BACK) :

wow!!! Jack Is Back!!!


TITANIC 3 (NEVER LET GO) :

NEVER LET GO!

    kesedihan yang tak akan pernah berputus...sentiasa diselubungi rindu pada insan tercinta. dia tahu dia tidak memiliki sesiapa lagi di dunia nya, hidupnya, cuma perempuan yang dicintainya terpahat di dalam hati. namun, semua yang dia cintai hilang begitu sahaj dan sudah semestinya bukan seperti yang dia sangka dan inginkan. hurm....layan persaan kjap tengok trailer filem ni... sedih gak kan...heheheh...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...