Luahan hati ini


    Fuhh! dah lama dah tak update apa2 kat sini. hehe...sowie ek. kepada followers keyrill, korang memang followers yang setia, thnk you. bnyak p/s kat shoutmix tu dan keyrill sorry kalau keyrill tak dapat nak singgah2 kat blog korang. kalau ada free, keyrill singgah kat korang ek...

    Bukan apa, keyrill cuma rasa malas jer bila buka then tengok blog keyrill ni. korang rasa boring gak, kan? adoi! tulah pasal dah malas nak update apa2. lagipun, tak ada idea nak share apa2 ngan korang. ha, apatah lagi bila buka jer dashboard, komen pun xda. so, rasa macam boring dan x best pulak, betul tak? huh! semangat nak update pun hilang dah.

    kepada followers yang stia dan kawan2 yang lain yang turut membaca entri keyrill, terima kasih banyak2 k. keyrill menghargai kedatangan korang. sekarang ni, entahlah nak update apa ngan korang? update pun, bukannya ada apa2 yang menarik. korang pun boring nanti. okeylah, keyrill nak chow dulu ni. hehhehe...kalau ada tersilap dan terlepas kata, maaf k.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...