Perempuan bukan segala2nya!

Salam ...


    Fuhh! ni ha, walaupun pc keyrill ni kena infected ngan virus tu, keyrill tetap berjaya melepaskan diri dari virus2 jahanam tu! isk3 ... geram tol aku dibuatnya, nasib baik aku dpt musnahkan dorang ... hahaha. padan muka. tapi tetap kena infected lagi. isk! bencinya aku. so, nilah online kena virus ni ... aku tak kisah! biar virus2 tu menggila. yelah, menggila aku kalahkan dorg.


hurm, balik kepada topik. semangat lagi ni nak update blog. he he he. ni kepada yang lelaki jer ek. korang kalau berkwan dengan perempuan, pernah beri apa2 tak untuk dorang? tak kiralah, duit ke, makanan ke, apa2 je lah. kalau pernah tu, macam mana perasaan korang? hurm ... keyrill memang pernah pun, always kena! "Tine, tolong belikan saya coklat!" so, sebab keyrill lurus bendul, keyrill belilah. pastu, hina kita! isk3...


ha ... kali ini, NO MORE coklat2 or anythings! sekarang sabar keyrill pun dah hilang baru sedar! padan muka. aku tahulah mereka tu perempuan. perempuan pun kalau tak pernah bersyukur @ berterima kasih, baik tak payah, kirim salam! aku tumbuk, tampar, terajang sekalipun dorang tu, "ada aku kisah?" ha ... kalau tak nak tangan @ kaki aku hinggap kat tubuh badan korang, jangan nak try ek! lelaki pun boleh tumbuk, tampar, terajang korang tau. ingat perempuan, ko menanglah! sorry sikit ek!


kepada yang perempuan tu, korang fikir dalam2 k sebelum terlambat, lelaki boleh buat mcm2 kat korang! faham!? ingat korang perempuan sesuka hati je nak perlakukan lelaki sebarangan. i know korang mesti fikir lelaki lebih teruk dari perempuan kan, tapi kalau korang dlm posisi yang sama mcm keyrill ... apa korang nak buat? sabarkan diri? sorilah ek! makan batu jelah kalau asyik sabarkan diri! mati sekalipun, xda dorang ingat korang tu. malah diketawakan.


kita sabar ada batasnya kan? semua manusia akan melakukan perkara yang sama kalau diperlakukan sebegitu. xkan ada yg sabar selama2nya. sesekali pun dia boleh panas baran tau! ha ... sedarlah ek.

Part pertama yang akan dilihat lelaki!

Salam ...


   Fuh! letihnya bersekolah. hari ni agak simple sikit matapelajaran. tak ada matapelajaran berat untuk hari ini. lega rasanya setiap hari selasa. hu hu hu. mengantuk pun tidak. its like no study! oopppss! (kantoi!) hurm ... rindu plak kat blog ni, baru sehari tak update apa2 ... ahakz! kepada pelawat dan pembaca terima kasih bnyak2 k.


ha, balik kita kepada topik! khas untuk lelaki jer ek. ha ha ha. sorilah, benda mcm ni kena cerita juga. yang penting aku tak kacau hak orang, kan? ha ... kepada kaum hawa yang membaca ni, jaga2lah ek. jadikan ini pengajaran! faham? ni nak tanya kaum adam plak, kalau korang lihat perempuan, part mana yang korang lihat dulu? muka cantik perempuan tu? NO WAY! tengok gambar ni ...


ke mana mata korang? tu ... kat benda besar tu kan? ha ... kan aku dah cakap! korang mesti tengok yang besar punya tu dulu kan? isk3 ... korang ni! mengucap ek! terutama yang lelaki. kepada yang dah berpunya tu, kawallah perasaan ingin pasang bnyak tu! lihat perempuan mcm ni, terus nak tackle! apakah ... not matured!!

Cats and Dogs Part 5-8


Salam ...

    he he ... nak tengok sambungannyalah kalau buka entry ni. ahakz! kalai ini, dari part 5-8 then, tamat! ahakz! apalah ... hurm, okeylah, jangan membebel lagi, jom tonton part 5-8! hu hu. enjoy it!

Part 5 :



Part 6 : 



Part 7 : 



Part 8 [Last] :


okeylah, tamat sudah movie kita yang tak seberapa ini! ha ha ha. xdelah, joke jer. amacam? okey tak? kalau nak tengok Cats and Dogs 2, korang tontonlah sendiri ek. bagus tonton movie kat sini kan? free jer. ahakz! betul3 ... apa2pun, have a nice day okay!

Cats and Dogs Part 1-4


Salam ...

    fuh! baru aje habis dinner! makan sambal, fuhh! pedasnya !! he he. berpeluh-peluh aku dibuatnya. mulut pun merah bernyala! he he. isk3 ... kantoi pelahap! padan muka. ahakz! xdelah, joke jer! ehem, balik kepada topik, korang nak tengok full movie Cats and Dogs ni tak? tapi ini bukan Cats and Dogs yang sedang hangat di pawagam tu, ni yang pertama punya. hu hu. ha ... kalau nak, jom!! 

Part 1 :



Part 2 :



Part 3 :


Part 4 : 



To be continued ...


Kucing VS Anjing

Salam ...


   opps! ha, korang pernah tengok kucing baik dgn anjing tak? kalau realiti lah. tak pernah? kesiannya ... kalau camtu, pernah2kan lah ek! he he. okeylah, kepda yang memang tak pernah tengok kuching baik dgn anjing secara realiti, jom tengok ni ...


Sinopsis :


Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (known simply as Cats & Dogs 2) is a family movie. Kitty Galore, a hairless Sphynx cat, is fed up with dogs and her fellow cat comrades, so she decides to take over the world and enslave the humans.

Diggs, a police dog, and his mentor, Butch, are selected by the Dogs HQ spy force to stop her. Having no other option to stop Kitty Galore, the cats join forces with the dogs with additional support from the birds to block Galore's evil scheme.

Meanwhile, Kitty Galore gains the aid of the mice (One of them is also seen as her pet) and the main antagonist from the first film, Mr. Tinkles. Cats and dogs must now work together to save the world, and their humans.




P/S : Awasi kucing anda!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...