Top 40 of 2010 | Lady Gaga vs Travie McCoy

Salam ...    


VS




P/S : ha ... macam mana? korang rasa mana satu lagi best! up to you ... huhuhuh! mine is Lady Gaga! 

Lady Gaga - Monster

Salam ...



    Lady gaga lagi ... huhuhuhu! bukan apa, dah namanya peminat setia, mestilah nak cerita tentang perkembangan terbaru dia, kan kan kan? ahakz! ... ha, best tak best lagu "Monster" dia tu, belakang kira! tapi bagi keyrill memang bestlah ... x best pun xpe! yang penting keyrill ni yang kata best so bgitu juga ngan peminat dia yang lainnya! tapi kepada korang yang memang anti dia, video kali ni pun memang tidak akan terlepas dari kontroversi satanic-nya tersendiri, kan kan kan? ha ... tunggulah ek! korang korek punya korek lah dia punya kontroversi tu ek! korang nak kutuk video dia mcm mana plak nanti pun terpulang! 

Gaduh ngan samurai!

Salam ...



    rock sangat ker ? isk3 ... terima kasih encik polis sebab menjalankan tugas dengan baiknya! penjarakan dorang tu! padan muka!

Semut dalam air ? apa kesannya?

Salam ...



   ha, nampak? memang cantik dan tenang sungguh gambar ni diambil! kredit untuk photographer yang menangkap gambar nih! cantik, kan? huhuhu ... tapi, kalau si semut tu masuk dalam air minuman kita? what's gonna happen? ha ... korang tahu tak, kalau si semut ni masuk dlm minuman kita, ianya akan menyebabkan kita menjadi pelupa! tak caya? tanya datuk dan nenek korang! 

keyril just nak bagitau aje ek! huhu ... memandangkan keyrill pernah juga terminum air minuman yang dimasuki senut nih. so, sebab tulah selalu lupa bawa buku sekolah, kalkulator, fail math dan sebagainya! ha ... kalau korang tak nak jadi seorang pelupa, jauhkan air minuman anda dari si semut nih! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...