Rihanna - What's My Name? ft Drake

Salam ...





    BW seperti biasa ... ahakz! bnyak gak yang datang membalas kunjungan rakan tadi! hhehehe ... memang dah biasalah tu kan! dah adat dalam dunia berblogger nih, kan? balik kepada topik kita, korang mesti perasan kan kalau dengar radio Hitz.fm! walaupun lagu dia "Only Girl In The World" masih lagi hangat diputarkan di corong radio, nmun keluar juga single terbarunya! heeheh ... nak tahu lagi apa? ni ha, lagu terbaru nih dari Rihanna - What's My Name? ft Drake? ha ... apa plak macam tu tajuk nya kan? hehehe ... kalau nak tahu dengan lebih detail lagi, jom kita tonton video musiknya plak! baru puas hati! ahakz! kepada korang yang nak download ....


Tersentuh dengan lagu nih!

Salam ...



    BW sekejap kat blog kengkawan and tinggalkan komen ... hehehe! itu memang dah lumrah dalam dunia blogging kan? so, keyrill singgah plak kat blog kawan keyrill ni, kembatolo! best gaklah blog dia ... heheheh! keyrill selalu komen blog dia, then, keyrill baca entry dia yang nih, klik sini! huhuhuhu ... rasa nak nangis tngok video tu! so, teringat plak kat lagu ni, keyrill sharelah ngan korang! hehehehe ... bertapa kasih sayang seorang ibu begitu tinggi nilai nya! tidak terbayar dengan wang ringgit tau! tapi kenapa masih ada yang menderhaka kepada ibu mahupun bapa? di mana hati budimu wahai anak yang lahir dari rahim ibu sendiri!? ingatlah mereka! sayangi dan hargailah mereka! 

Morning time for Twitter !!

Salam ...



hello semua! hehehe ... first of all, good morning to you all ek! apa plan harini? nak tngok wayang ek? hurm ... rasanya movie yang keyrill nak tngok tu tak best rupanya! huhuhu ... baca kat entry En Ben nih --> Klik Sini! huhuhu ... terpaksalah tngok cerita --> Klik Sini! ha ... so, balik kepada topik kita, korang ada account Twitter tak? kalau ada tu, sudi2kan lah ek follow keyrill kat sini! hehehe ... pagi2 lagi keyrill nih dah aktif untuk bertwitter tau! ha ... kepada korang yang nak bertwitter and chat ngan keyrill, jomlah follow keyrill ek! see you there! hehheeh ... 

Lady Gaga - Monster Remix 2010

Salam ...



lady gaga again! wah ... memang minat gilerlah keyrill nih kat dia! sumpah! but tidak minat terlalu over gilak! tapi ... sumpah! aku memang minat! hehehehe ... pasal illuminati tu, katakanlah apa je tentang dia, saya tak kisah, korang beri gelaran lady gagap ker, lagy gagah ker, lady gago ker, terserah lah kepada korang! yang penting minat aku kat dia tak berubah! buatlah page korang benci dia, dia illuminati, dan sebagainya kalau korang benci sangat kat dia! don't judge a book by it cover! 


last sekali nak share ngan korang, enjoy video lagu nih! hehehe ... entahlah, tak pasti lagi lagu mana yang bakal direleasekan selepas Alejandro nya tu! ahakz! btw, love Gaga!

Black Eyed Peas - The Time | New Single

Salam ...



ha ... dah puas baca entry pasal si Christina Aguilera gaduh ngan Lady Gaga? so, sekarang nih, jom kita dengarkan lagu terbaru dari kumpulan Black Eyed Peas ni! siapa tak kenal kan? ahakz! awalnya album mereka The E.N.D terkenal dengan lagu Boom Boom Pow, kan? so, sekarang nih, keluar dah album terbaru dorang ... ha! apalagi, album The Nation lah...heheh! terang-terang tulis kat gambar tu! ahakz! apa2pun, jom kita dengarkan lagu pertama yang direleasekan ... erk? bila ek? heheheh ... korang carilah sendiri, lupa la plak! jom layan lagu terbaru dorang nih, The Time!  

Christina Aguilera dalam krisis! | Lady Gaga ruined my career !!

Salam ...




apa kes plak dua selebriti nih? isk3 ... dari tajuk aje korang dah tahu apa yang ingin keyrill sampaikan sebenarnya! ahakz! Lady Gaga vs Christina Aguilera ... kesian plak si Christina Aguilera nih kan. huhuhu ... nasiblah! kenapa dorang bergaduh? apahal plak si Christina Aguilera nih menuduh si Lady Gaga nih pemusnah kerjaya nya? ha ... masalah masalah! .... kalau ye pun nak mencari populariti, jnganlah main tuduh2 ni ... kalau dah x popular tu, cari teknik lain untuk popularkan diri tu balik! kan kan kan? tak semua yang keyrill katakan nih betullah ek ... ahakz!

apa2pun, klik --> sini untuk lebih details! sebelum tu, enjoy video nih dulu! heheheh ... sebelum korang melangkah pergi la plak kan!

Valentime's Day Special Part 1

Salam ...

Couple That Look Good Together ....
Stay Together ?

handsome couple must be coined for these awesome. A Valentine's Day, presented some of the most sinfully delicious looking celebrity couples! feast your eyes ...


the Beckingham royalty are still going strong. they have survived his extra marital affairs, celebritydom, time apart and a major cross-continent move, and not only do they continue to do it all in style, they are United all the way!


life totally imitated art when Zac and Vanessa hooked-up for real! the two Disney darlings are living the fairytale and loving every moment of it --> and each other!


one of th most high-profile same-sex couples, they solemnised their love with a small but lavish wedding in 2008!

Host Of The Year | Hugh Jackman

Salam ...


oscars were less of a bore in 2009 thanks in no small part tu Hugh Jackman who danced, sang and charmed his way into the audience's hearts! the inspired musical numbers he performed with Anne Hathaway and later, Beyonce, Zac Efron, Vanessa Hudgens, Amanda Seyfried and Dominic Cooper were simply a joy to watch! it's a crying shame Hugh will not be hosting the upcoming Academy Awards!

Malaysian Entertainer Of The Year | Zee Avi

Salam ...



if you believe Robbie Williams, then yes, reality has killed the video star. Miri-born Zee Avi, of course, would beg to differ. after all, her Brushfire Records deal was not won on a reality show but rather, because of a grainy, self-posted YouTube video! true, she's yet to score commercial success in the United States (though her eponymous debut did peak at no.130 on the Billboard 200). still, the fact that Jack Johnson and everyone at Brushfire believed in Zee enough to not just sign her but send her out on tour with Pete Yorn, is a darn good reason to be proud of the lass!

Hot Bod Of The Year | Taylor Lautner

Salam ...



he had to work out like crazy (and eat the rigth foods!) to reprise the role of Jacob Black in the most talked about movie this year, The Twilight Saga : New Moon, and for that, Taylor Lautner is out pick for Hot Bod Of The Year! just look at those toned muscles and washboard abs; they weren't there in the last movie! no wonder the 17th years old's shirtless scenes caused hearts to skip a beat ...

Lyric of The Year | Lady Gaga

Salam ...



"I wanna take a ride on your disco stick"

in case you don't know, the line is from Love Game by Lady Gaga which reached no.1 on the Billboard Pop Chart in July. the singer was revealed that "disco stick" is a euphemism for, erm, penis! and the song was inspired by an encounter with a stranger in a club!!

Movie Trailer | Lady Gaga in Wonderland

Salam ...


    ha ... ada lagi plak cerita pasal Lady Gaga nih ... ahakz! kali ini dia dalam movie la plak! caya tak? ahakz! pas tngok korang komen sendirilah ek! menarik ke tak movie nih, belakang kira! huhuuuhuh ... jom kita saksikan Lady Gaga in Wonderland! layan ...



P/S : memang tak boleh blah pakaian dia ... hahahha! ;)

Fashionstar | Lady Gaga a.k.a Kooky Monster

Salam ...



do you still remember The 52nd Annual Grammy Awards? tak lain tak bukan, Lady Gaga shines bright at Grammy Awards with a custom-made dress that's out of this world !! she holds a star! Beyonce might been the big winner at The 52nd Annual Grammy Awards but the night clearly belonged to Lady Gaga the moment she stepped out of the convertible to the red carpet. never once breaking into smile, Gaga stayed composed and serious as she walked, slowly in her sky-high heels, down the press line in her custom-made armani Prive

yes! the unlikely duet for Lady Gaga was not with Elton John for the opening act, but actually between the singer and Italian designer Giorgio Armani where they collaborated on this haute couture inspired by the latter's celestial collection. Gaga, needless to say, wins hands down for best dressed at th Grammys. after her red carpet walk, everyone else seem a tad dull and boring ... hehheeh! ;)


Suai kenal blogger ... anda berminat?

Salam ...



ha ... nampak tak? hensem dan gagah kan orang dalam gambar header tu! hehehe ... kepada rakan2 blogger yang baru tu, silalah join ek! supaya kita dapat berkenalan dengan rakan2 blogger2 kita! ha ... bukan hanya kita dapat bercerita kat blog tau, malah dapat mencari rmai kenalan dan kawan! x salahkan? so, kalau rasa2 diri tu blogger baru, meh klik --> sini untuk join dan sini untuk pergi blog En Ben! jngan takut, En Ben baik orangnya ... muka dia aje macam garang gitu! hehehe! sorry En Ben ek, keyrill gurau! ahakz!

Isk! panjang giler keyword dia!

Salam ...


klik gambar untuk zoom

isk! kalau ye pun nak cari, type aje nama "Resident Evil" kat kotak search tu! ni nak oanjang2 ni napa? nanti takde plak result keluar! kan letih korang type! heheheh ... apa2pun teruskan berblogging! ahakz! ;) 

Top Halloween Costumes | Lady Gaga

Salam ...




yeah! go Gaga ... hehehe! kedudukan ke-4 pun okey gaklah kan ... heheh! lupa la plak nak bagitau ni, memanglah halloween nih semua orang menggunakan pakaian yang pelik2 kan? ha ... dah namanya halloween! ahakz! so, korang mesti dah set kat kepala hotak tu, mesti Lady Gaga punya style lagi 'halloween' daripada yang lain kan kan kan? hehehhehe ... keyrill tak nak tunjuk, korang boleh search sendiri kat google tu ek! ahakz! 


cantik kan dia nih ... hehehe! nak buat macam mana, memang dah begitu rupa dia ... ahakz! apa2pun, enjoy halloween korang! ;)

Untuk hiburan korang !

Salam ...



hehe ... entry nih, entry simple aje! keyrill malas nak tulis entry panjang2, takut korang malas nak baca la plak! tahu sangatlah perangai kawan2 blogger nih ... asal panjang aje, baca sikit2 aje dah lah kan? ha ... so, sebagai penambah resipi supaya korang terhibur masuk blog keyrill nih, keyrill letak kat sidebar tu dengan lagu2 ... ha, keyrill pun nak juga dengar lagu nih ... hehehe! bnyak gak blog kawan blogger ada lagu! so, keyrill pun nak gak cam dorang tu ... heheh! xlah boring kan? apa2pun, thnk you ek ... ;)

Terima kasih atas sokongan !

Salam ...



kepada yang like page keyrill --> sini! , terima kasih bnyak2 kepada korang! 1360 dah bilangan yang like page tu ... heheh! keyrill check2, hanya 882 aje friends keyrill yang like, yang selebihnya tu, maybe facebooker yang sudi like page dan follow berita terbaru mengenai blog keyrill nih! ha ... itulah salah satu penggunaan internet a.k.a alam maya nih, dapat share! sharing is caring, right? heheh ... apa2pun, sekali lagi keyrill ucapkan terima kasih bnyak2 kepada korang yang support keyrill! semoga korang diberkati selalu ek! hehehe ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...