2011 kini membuka tirainya ...

Salam ...



   seasons came and go, but i will never change ... and im on my way! heheeh ... kini, 2010 melabuhkan tirainya dan 2011 pula membuka tirainya! seronok tngok sambutan Tahun Baru di Boulevard tadi! hehehe ... bunga api yang cantik and so on ... memang seronok lah! ahakz! apa azam tahun baru korang ek?semoga azam tahun lepas tercapai dan yang penting korang dah buat yang terbaik ... kini ... 2011 pula muncul! huhuhu ... bagaimana perasaan korang? hepi tak?

anyway, di sini keyrill cuma nak mengambil kesempatan untuk meminta maaf buat mak ngan ayah keyrill, keyrill sayang korang! buat semua rakan2 satu sekolah, cikgu2, dan korang yang mengenali keyrill ... kalaulah keyrill pernah buat salah, berkasar and terlanjur kata, keyrill minta maaf sangat2 dari hujung kaki ke hujung rambut! yelah kan, selagi belum terlambat untuk kita mengucapkan maaf untuk seeorang itu yang mengenali kita! 


dengan kesempatan yang ada ini juga, keyrill nak meluahkan hajat atau azam bersempena dengan tahun baru ini! hehehe ... how sweet! memang bnyak kenangan yang pernah kita lalui dalam 2010 dan tahun2 yang lalu, kan? tapi apa nak buat, waktu sentiasa berpusing dan tidak menunggu kita! adeh ... membebl plak jadinya! huhuhhu ...

okey, ini azam tahun baru keyrill, ingin menjadi anak yang baik dan yang lebih baik dari tahun lepas, ingin berjaya dan mendapat keputusan cemerlang untuk SPM tahun ni supaya dapat membalas jasa mak ayah ... dan sebagainya! tak lupa juga, nak bawa kereta masuk sekolah lepas ambik lesen ahad nih! huhuhuh ... best woo! (bukan hajat tu!) ahakz! anyway ...

 HAPPY NEW YEAR AND WISH YOU ALL SUCCESS IN WHATEVER YOU DO! 
GOD BLESSED YOU, GUYS! 

4 comments:

EzuWan Ilias berkata...

happy new year to u...mana shout box???xjmpe lar..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ EzuWan Ilias : hehehe... thnk you, bro! shoutbox ek? keyrill tak guna lagi! kalau nak tinggalkan apa2, just tinggalkan kat bahagian komen aje k... ;) harap maklum...

azhar berkata...

selamat tahun baru untuk kamu...semoga thn ni lebih berjaya

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ azhar : okey, thnk you... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...