Avril Lavigne - What The Hell music video

Salam ...



   erk? now, kita balik kepada lagu latest plak ... ni juga selebrity barat yang memang favourite keyrill! heheheh ... dari dulu lagi minat dia nih! lepas lagu "Keep Holding On" dia dulu tu, memang bertambah lah minat keyrill! hahahah ... yelah kan? dah namanya best! ada kat sidebar lagu "Keep Holding On" dia tu cuma bukan dia yang nyanyikan, it's Glee version! ahakz! anyway, i like! 


oh, korang perasan tak? ni yang keyrill tahu pasal dia lah ... si Avril ni bebas dari sebarang kontroversi! korang mesti jarang melihat dia nih masuk paper buat itu buat ini ... dia masuk paper pun mesti sebab keluaran album terbaru and whatelse! hurm ... sememangnya mantaplah & tertib Avril dengan hidupnya ... anyway, jom enjoy video lagu terbarunya nih ... "What The Hell"


4 comments:

Woofer Storm berkata...

dlu minat gak ngn avril ni,skg dah kurang..heheee

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Woofer Storm : dulu dia bnyak lagu2 top ... lepastu menghilang dan muncul balik! hahaha ... mestilah dah kurang peminatkan .. :)

Miz Novexx berkata...

alaa.... x ske avril y feminine,
nk avril y dlu!! ;(

Omu Rice berkata...

avril latest album dah rock...lagu dia memang layan habislah...dah abis download pun lagu2 album dia....tengah mengadaptasi lagu avril di blog....love avril..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...