Coming Home VS Written In The Star

Salam ...



   lamanya keyrill dah tak update! hurm ... entahlah napa muncul perasaan xnak buka blog lagi? isk3 ... xboleh2 ... keyrill still bnyak lagi cerita nak share ngan kengkawan! heheheh ... anyway, jom layan dua musik hip hop nih, tapi, kita tontonlah dulu Diddy - Dirty Money - Coming Home ft Skylar Grey nih k ... ni juga merupakan salah satu lagu kegemaran keyrill tau ... heheheh! keyrill nih memang pantang dengar lagu english yang latest ... memang terus cari and download terus! heheheh ... jngan contohi k!


so, how? okey tak lagu tu? ha ... itu terpulang kepada korang nk nilai, best ke tak ... belakang kira k! yang penting, blog keyrill nih penuh dengan hiburan dan x membosankan para pembaca ... apatah lagi, keyrill memang minat dunia hiburan nih! gurau aje ... heheheh! okeylah, bnyaknya aku dah membebel ... apa taknya, dah dua hari tak update! anyway, jom baca yang satu nih plak!


ha ... mengenai lagu nih! korang perasan tak nyanyian kat part chorus tu? hehehe ... jngan tak percaya, mesti ada yang sangka itu suara Enrique Iglesias, kan? hhahahah ... kalau ada yang sangka itu suara Enrique Iglesias, korang memang join keyrill lah ... hahahah! okeylah, jom kita tonton musik videonya ... 


P/S : okeylah, nak BW blog kengkawan plak! hehehe ...

6 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

owh ..keyrill mmg minat muzik ye?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Lydia Miza(Aidyl Azim) : ha'ah ... music inspirasi keyrill ... kisah hidup semua tertulis dalam lagu! hehehe ... :)

tengkorakemas berkata...

eh keyrill..tak silap aku ada komen ni..masa update mobile tu aku ada test komen guna mobile..agaknya tak ter'send' la ye komen tu huhu..

lagu Keyrill bila lak?hehe buat masa skrg aku layan like a g6 :D

p/s:update mobile guna nokia c3, sebab boleh dapat wifi..mun sik ada wifi, guna GPRS WAP

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : oh... i see! heheh ... it's okay, bro ... lagu keyrill? hahahah ... entah bila lagi?

guna wifi free ek?, mun GPRS? bayar sik?

tengkorakemas berkata...

@Keyrill

bayar, tu yg ada org pakai celcom postpaid ke maxis ke yg ada pakej untuk internet sekali, murah kot guna yg tu, tapi kena berduitla he2

aku line biasa je

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : oohh... mcam tu! heheheh ... kalau ada wifi bgus kan! free!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...