Facebook akan ditutup?!

Salam ...



    OMG! apa dah jadi nih? facebook akan ditutup kalau tak silap bulan 15 Mac 2011 nih! ha ... kepada korang yang memang aktif sangat berfacebook tu ... bagaimana perasaan korang? nak tak kalau facebook ni ditutup? majoriti x ingin facebook ditutup, kan? macam mana nak chat ngan kengkawan? ngan cikgu? hadeh ... lemah semangat la plak dengar berita fb akan ditutup! 

korang sendiri dapat lihat kan bertapa bnyak urusan perniagaan secara online, iklan, dan sebagainya yang dorang war-war kan di laman facebook! entahlah ... napa perlunya tutup facebook kan? so, nak tak nak, terpaksa guna twitter pasni nak post entry! hadeh ... kat fb ramai lagi wall yang dapat untuk kita postkan entry kta, kan? anyway ... nak tahu lebih lanjut mengenai penutupan facebook ni ... 

8 comments:

SANDRA AZWAN berkata...

betul ke? i don't think so...;-P

tengkorakemas berkata...

tipu je ni he..jgn risau ko masih bolehj ber'fb mcm biasa :)

eikieyn berkata...

rasenye rumors je kot. kebetulan kin pon buat entry yg same mcm u.

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ SANDRA AZWAN : entahlah betul ke tak? samlah kta kurang pasti ... hope x tutuplah! huhuhuh...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : betul ni? hehehe...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ eikieyn : entahlah kak eikieyn ... harap2lah x tutup! nanti x dpt nak tarik blogger2 lain untuk dtg ke blog nih dengan meninggalkan link kat wall, kan... heheheh!

My MiRa berkata...

takdela tak mungkin la....heeh

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ My MiRa : harap2lah x kan?... hehehe... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...