Ghost Adventures

Salam ...


   Hurm ... dulu selalu tonton Ghost Adventures ni kat NTV7, hari Ahad kalau tak silap keyrill ... memang tak pernah missed ngan tv show nih! yelah kan, dahlah adventures, dapat berkomunikasi dengan makhluk halus plak tu! so, kita just saksikan aje penyiasatan dorang untuk mengetahui kebenaran kewujudan hantu atau makhluk halus di sesuatu tempat tu ... 

memang adventures lah tv show nih! kepada korang yang memang minat sangat movie seram, drama seram ker, novel seram ker, cuba korang tnton yang nih, Ghost Adventrues nih, korang takkan bosan punya ... sentiasa menunggu kehadiran sesuatu yang memang menakutkanlah ... anyway, merupakan tv show yang paling ditontoni dan disukai ramai ... apatah lagi hero utama tv show nih, Zak Bagans yang hensem tu ... hurm ... sampai ada yang buat video pasal dia kat you tube! hahahah ... aawwww!

rank untuk tv show ni! 

sebelum dorang memulakan apa2 aktiviti paranormal dorang tu, mestilah dorang nak selidik dan tngok dahulu keadaan sesuatu tempat itu bagaimana, di mana selalunya orang melihat makhluk halus, di ruamg mana selalunya kedengaran bunyi orang bercakap dan sebagainya ... ha ... setelah itu, barulah dorang sediakan peralatan penyiasatan dorang ... seperti kamera night vision, alat komunikasi yang dpt menangkap suara makhluk halus dan sebagainya! 


semalam kan, kira2 pukul 11.05 minit, keyrill ngan abang xtidur lagi gara2 nak tonton tv show nih kat AXN, hurm ... memang seronok tonton! mata pun tak ngantuk2 kalau dah start! heheheh ... minggu nih, crew-crew Ghost Adventures nih membuat penyiasatan kat Sloss plak, tempat yang memang berhantu .. adoiyai! anyway, sebelum bercakap bnyak lagi, jom tonton sejarah mengenai Sloss nih ...

Sloss Furnace on Scariest Places on Earth :



CBS Investigates Sloss Furnace :






Documentary on Sloss Furnace :


yang selebihnya mengenai Sloss nih, korang boleh cari sendiri k ... heheheh! itupun kalau korang berani nak search mengenai legenda ni ... seram rasanya! hurm ... anyway, jngan lupa saksikan Ghost Adventures kat AXN pukul 11.05 malam sampai 12.55 malam ... jngan tonton seorang diri kalau tak berani ek! nanti tak pasal2 .... xmo cerita!!! isk3 ...

12 comments:

sArAh berkata...

citer ni mmg best..

Ujang9897 berkata...

dtg jenguk dan POLO...takder shoutbox ek

nadzirah aqilah berkata...

sya pun suka cite nie.. beza btol dgn seekers.. hasil yg dorg dpt memang best sebab dorg memang berani cabar hantu2 tu.. cooll!!! hahaha

Darkbatman berkata...

mcm best bro..leh tgk pasne.

pixie alex berkata...

was here

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ sArAh : kan.... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Ujang9897 : thnk you, ujang ... hehehe! ade tapi dah buang! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ nadzirah aqilah : yeay, ada gak yang satu kepala dengan keyrill... heheheh! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Darkbatman : okey... jngan lupa tonton k, bro! haahahah! :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ pixie alex : thnks... :)

anamizu berkata...

ha cik ana suke nengok cite nih!!!

recent post : |bantulah adik hairuman|

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ anamizu : hehehehe...samalah kita.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...