Glee Season 2 | It's Kurt rules

Salam ...



   OMG! keyrill tahu memang bnyak jugaklah yang minat si Kurt nih dengan gaya hidup yang suka berfesyen (ala-ala Lady Gaga gitu), beperwatakan lembut and sudah tentunya gay! keyrill tak nak menilai orang ni ... hahaha! boleh kena saman kalau salah fakta tau! apatah lagi mengutuk orang, kan? ha, anyway ... dalam Glee Season 2 gak, bnyak pelakon baru yang akan turut menjayakan drama bersiri ini untuk terus ditonton orang ramai ... seperti contoh, kemunculan Britney ngan adik dia Britanny! 


secara jujur lah, keyrill minat watak Kurt nih ... pasal apa? ha, suka tngok dia kena buli, suka tngok gaya berfesyen dia ... lagipun suka dengan lagu dia! ha ... best tau suara dia! hahaah ... aik? betullah, xpe ... pasni keyrill bagi korang tngok dia nyanyi lagu band The Beatles dulu2 tu ... I Want To Hold Your Hand! ingat lagi tak? dan nampaknya semakin mencabar drama bersiri ni apabila dorang mencuba sesuatu yang baru ... Kurt di kelab gay! anyway, jom kita saksikan persembahan dia ... hahaha! xmo membebel bnyak2! nak tahu macam mana, saksian sendiri k ...




P/S : okeylah, nak pergi tido lepas BW blog kengkawan ... heheheh! 

8 comments:

kyle berkata...

tgk glee gak... :) ade fb ker bro?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ kyle : memang tngok skarang ... dulu mana ade! heheheh ... ada ni link dia...

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001835682818

mohd sasuke berkata...

caer x penah lagi..best erk??kih3

Lulu caldina berkata...

britney ke tu?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ mohd sasuke : best? bolehlah ... eheheh! coz ada lagu, tulah best! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Lulu caldina : Yeap, ngan adik dia... :)

azi nur berkata...

owhh~

http://azisweetness.blogspot.com/2011/01/meriahnya-thaipusam.html

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ azi nur : heheheh... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...