hitz.fm | The Crazy Dudes

Salam ...



   cantik kan logo tu? hehehe ... nilah dia, radio station kegemaran keyrill ... hitz.fm ! setiap hari dengar radio ni! so, kalau ada aje lagu baru, keyrill search kat you tube and share ngan kengkawan kat blog nih! hehehe ...sebab tulah keyrill bnyak update lagu yang latest2 punya! ada jugaklah yang 70an - 90an, kan? xlah boring! 


setiap pagi kan seawal 6.05 semasa turun dari rumah, nak pergi sekolah lah tu, memang dengar radio ni aje! korang tahu kan kalau awal pagi tu ada two crazy dudes bersiaran seawal 6 pagi! hehehe ... sori, bro ngan nama tu! best sebab suka dengar "Gotcha" tiap2 pagi ... ahakz! anyway, ni video gila2 dorang ... jom!



hahaha ... always funny! anyway, love hitz.fm! go on, guys!

4 comments:

syafiQakarim berkata...

haha suka dengar hitz.
mmg besh.cool.

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ syafiQakarim : yeah, so do i, bro ... hehehe! :)

JJ berkata...

Thank you so much for listening bro.
You Rock!!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ JJ : yeah, welcome bro ... you guys make my day cool! hahaha ... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...