Ke$ha music video

Salam ...



   Ke$ha kini dah makin menigkat naik namanya dan popularitinya ... lagunya juga semakin sering dimainkan di mana2 corong radio! dia mula dikenali setelah lagu Tick Tock nya direleasekan pada tahun 2009 ... dengan tidak di sangkakan juga, bila lagunya tu diminati ramai, lagu Lady Gaga - Bad Romance menduduki tangga yang ke-2 di Billboard Chart 100, UK! ha ... see! tapi keyrill tetap meminati Lady Gaga lah ... hehhe! nak tngok video klip lagunya tu, klik ... Ke$ha - Tick Tock


yang ni plak direleasekan tahun lepas, 2010! turut direleasekan juga lagunya Take It Off ... kalau korang perhatikan dan erasan sesuatu dalam klip video setiap lagunya, kebanyakannya mcam kotor gitu ... erk? bukan kotor dia show body ke apa ke, just kotor dengan menggunakan serbuk berwarna-warni, tepung dan sebagainya lah ... tapi, fun! heheh ... 



P/S : time to BW ... hehehe!

6 comments:

tengkorakemas berkata...

We R Who we R..do you know who we R Keyrill?

read this:

http://tengkorakemas.blogspot.com/2011/01/13-lencana-kesaktian.html

perondajaketbiru74 berkata...

gua mmg minat kesha hehe....terbaek

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : we are blogger! heheeh... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ perondajaketbiru74 : minat jugaklah.. hehehe... :)

Mr.IX berkata...

suka dgr lagu jer.....

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Mr.IX : heeheh....yeker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...