Keyrill Si Budak Sekolah new look!!

Salam ...



   OMG!! so cool and so look great!! mesti ada yang nak lepas nih ... mesti ada yang ikut juga header macam keyrill punya nih nanti! wow ... no poser poser k!x faham poser ek? manksudnya, don't tiru2 ... hahahaha! ni header untuk blog keyrill yang satu lagi tu ... korang tau tak keyrill nih ada dua blog? ha ... kepada yang blom tahu tu and kepada yang nak tngok header nih ... jom klik ---> Keyrill Si Budak Sekolah! 

kat header tu, korang boleh klik mainkan lagu tau ... ada effect plak tu kat header tu tau! ha ... cool, right?! hehehe ... anyway, keyrill nak kekalkan header tu! blog pun dah bnyak berubah ... anyway, kepada yang blom berblog tu and teringin sangat2 nak punya blog sendiri, buatlah blog k ... bnyak yang korang dapat dengan memiliki blog tau ... da .... 

2 comments:

tengkorakemas berkata...

wah2...untung juga si Amir Izzat tumpang sebadan dalam header XD

lepas ni bolehla belajar header flash pula

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : hahahah...yelah kan? just nak tunjukkan jalinan persahabatan ... tulah pasal letak gambar tu! heheeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...