Muzik Video Melissa Francis - Sekeda Ari Kedalih

Salam ...



   Erk? kenal tak sapa nih? dulu pernah dia nih menyanyi kat KL ... heheheh! itupun konsert kecil-kecilan, apatah lagi jadi model! tapi lebih terkenal dengan menyanyi lah! dulu pernah kan keyrill ceritakan mengenai seorang artis iban, Hailey Robson ... so, sekarang nih Melissa Francis plak ... napa keyrill buat entry pasal dorang? ha ... mestilah sebab keyrill minat lagu dan nyanyian dorang ... kalau org Sarawak, sudah tentulah kenal!

video lagunya pun lain dari yang lain! diselitkan jugak cerita di dalam lagunya! kadangkala sedih gak story dlm lagu tu! tapi untuk videonya kali ini, simple aje! okey, jom tongk screenshoot dia kat lagu "Sekeda Ari Kedalih" ni ... pelik aje bunyinya kan bila nak menyebut! hahaha ...








how is she look? beautiful right? heheheh ... just kidding but it's true! sebab tulah dia diambil untuk jadi model, dah namanya cantik! suara dia pun okey! memang bnyak lah yg minat dia walaupun sebagai artis lama namun sentiasa mengeluarkan album lagunya! orang kampung memang pelik melihat apabila keyrill nih tiba2 minat lagu iban, yelah kan, peminat setia lagu english! haram tau lagu lain dlm hp! always dngar lagu omputih aje ... anyway, jom tngok video lagunya ... actually xde nak cerita apa2, just nak share! 
  

19 comments:

khaifaiz berkata...

tak brape kenal.. tp dah tgk video.. boleh layanz la.. hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ khaifaiz : hehehehe...kan? anyway, thnk you, bro... :)

Maria James berkata...

i suke lagu baya pantai :) hahaha

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Maria James : best ke lagu tu? hehehe... :)

anNaqia berkata...

hai keyrill.
xjumpa chatbox. kt cni pun jd lah eh.
singgah balik.
hehe~

Adzriel AB berkata...

i follow..thanks visit tadi dik.

DeCrewz berkata...

Iban dulu dgn iban sekarang x sama.. Iban sekarang banyak yg cun2 ngancam.. Dulu klu sebut pasal iban je, ramai org takut kena sumpit..he3

Maria James berkata...

best :)
sile you tube baya pantai.

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ anNaqia : hehehe...sorilah, keyrill x guna shoutbox ... :) memang suruh komen kat sini pun... heheheh!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Adzriel AB : thnk you.... nanti, keyrill sering2kan singgah kat blog awak.. :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Maria James : okey okey, nanti cari,... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ DeCrewz : ha...betul tu, tp dorang tak sumpit sebaranglah.. ada sebab dorang sumpit ... heheheh! :) sekrang tngok... cantik, kan? hehehe... :P

Abu Luqman berkata...

salam singgah pagi.......

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum... Maaf lama kami tak ziarah blog kamu..


woooo tak fahammm lirik dia niiii adoiiii.....

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Abu Luqman : thnk you, bro.... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Afzainizam : hehehehe....thnk you, lama ek? heheheh ... patutlah tak nampak beberapa hari nih... :)

x faham? nanti tolong ajarkan bahasanya...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Afzainizam : hehehehe....thnk you, lama ek? heheheh ... patutlah tak nampak beberapa hari nih... :)

x faham? nanti tolong ajarkan bahasanya...

acan ketot berkata...

cntek2..
tpi x pham..
hehehe...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ acan ketot hehhehehe... anyway, nanti keyrill ajar bahasa iban sikit2...or translate! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...