Pink - Raise Your Glass

Salam ...



   eh, eh, lagu baru nih tau! hahahah ... korang mesti pernah dengar kan? kat Hitz.fm tu ... bukan barulah, keluar dah lama gaklah cuma dalam kategori latest! heheheh ... samalah tu! anyway, kepada peminat music rock nyanyian Pink, korang mesti tahu ni, dia ada lagu baru, Raise Your Glass! ha ... videonya pun boleh tahan gaklah! x membosankan ...

actually, keyrill minat sngat kat Pink nih dari dulu lagi, tapi oleh sebab dia ni sukakan kaum sejenis, so ... keyrill just minat lagu dia aje! heheheh ... kalau videonya bagus dan tak bosan, memang lantaklah, kan! ahakz! dulu pernah gak dikatakan selebriti tidak sopan oleh kerana dia nih kencing kat tempat parking! hurm ... kalau lelaki, xpelah kan? kalau perempuan ... selebriti plak tuh! entahlah? heheheh ... anyway, jom tngok screenshot video Raise Your Glass nih pastu baru tngok videonya plak! jom!

ready to fight!

if you are gangsta!

"raise your glass"

erk? so weird! T_T

haha ... menang jugak akhirnya!

itu sebahagian screenshot yang keyrill dapat klik lah ... heheheh! so, kali ini, keyrill nak share ngan korang videonya plak! ha ... jngan gelak jngan syok sendiri k ... anyway, yang korang boleh lakukan ialah, sing along! itupun kalau korang tahu lagu nih ... heheheh! jom!

4 comments:

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hamboiiii gagah perkasa tunjuk muzzle cehhh.... tengah layan vid ni... best nampaknyerr

tengkorakemas berkata...

ha2 lawak videonya, pink ni memang selamba betulla

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Afzainizam : yeay! thnk you, bro...hehehehee... :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : dia memang lawak kan? heheheh... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...