Pit Walker 2 | Free Online Games (FOG)

Salam ...



   ha, ni kepada yang memang suka main game! apatah lagi yang sememangnya suka dengan game yang adventures, shooting, sniper and whatever! ni keyrill ada solving untuk korang ... ni game yang biasa keyrill mainlah, memang best! senjata pun kita boleh tukar tau ... korang boleh juga beli semjata2 korang tu apa bila dia kata, level up, press C! korang boleh pilih lah senjata yang korang nak ... tapi, kenalah pandai tembak k ...bnyak zombie2 yang korang lawan nanti ... hehehh! kalau korang dah menang, korang akan tngok ni ...


hehehe ... tngok tu, keyrill dapat score sampai 107,620! hurm ... bestnyer ... memang enjoylah main game nih, korang boleh gak try! kepada yang nak cuba tu, korang boleh klik ... Pit Walker 2 okey? ni game dari free online game (FOG)! bnyak gaklah game kat sini ... kalau nak view and pilih game, klik ... Free Online Games ... jom sama2 kita merelease kan tension kat sini ... heheheh!   

P/S : memang kat website tu ajelah keyrill selalu melepak ... 

2 comments:

tengkorakemas berkata...

online ke?tak boleh download main kat PC? aku jarang main game online sebab mesti mau melepak lama dpn laptop, kalau takde internet tak ke naya =_=

ada versi PC?

p/s:tentang valentine, kami umat Islam dilarang sambut sebab ada unsur2 agama lain, so hope Keyrill tak tersinggung, fokus aku supaya pasangan2 tak leka sampai buat seks bebas dan lahir anak luar nikah

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas thnk you, bro! hehhe ... keyrill online sekejap aje ni, check2 mana tau ada komen, kan? ha'ah, betul jugak tu ... hehhe! takut nak donlot sebab takut virus plak! :) kalau guna streamyx, selamatlah! ahakz!

pasal Valentine day tu, keyrill faham! hehehe ... keyrill just nak tahu aje, boleh kan? :) memang betul kata bro TE tu ... thnk you2 ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...