Remembering "The Corrs"

Salam ...



   hurm ... memandangkan keyrill ni minat dengan dunia muzik, asalkan mengenai hiburan, so ... memang tidak terlepaslah untuk meminati juga lagu2 hits lama, kan? ada ker satu kepala dengan keyrill? heheheh ... memang diakui keyrill still minat jugak band "The Corrs" nih selain dari "The Beatles" ... bukan sekadar best, dah memang dorang talented! ahakz!


video klip 'What Can I Do' yang sememangnya belum pernah keyrill tngok sebelum ni ... nak tahu kenapa? korang sendiri tahu kan, bukan semua kedai DVD & VCD ada lagi jual lagu2 hits lama mcam nih ... hahaha! so old school jugak keyrill ni ek? anyway, yang penting kita enjoy! not disturb others, right? waktu keyrill masih umur 9 tahun lagi dah mula meminati lagu english! biasalah, family pun layan old school juga ... ahakz! 

bnyak koleksi2 lagu hits lama still disimpan dalam almari! dulu mana ada DVD, VCD, CD, mp3 and whatelse ... dulu dorang guna piring hitam and cassette aje! nasib baik family keyrill ada simpan, kalau tak, tidak berpeluang lah generasi akan datang untuk melihat barangan antik ni, kan?


isk3, jauh plak melencong ... xpelah kan, bukan selalu keyrill membebel ngan korang, bercerita ngan korang! update pun dah jarang! itupun kalau ada yang perasanlah ... yang penting still ada yang sudi berkunjung dan meninggalkan komen kat blog keyrill yang x seberapa nih ...

P/S : siapa layan old school? hehheh ...

4 comments:

tengkorakemas berkata...

aku lebih suka breathless...hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : tapi keyrill prefer What Can I Do ... heheheh! :) anywy, thnks, bro...

tengkorakemas berkata...

@Keyrill

haha lain org lain citarasa, baru dunia ni berwarna :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ tengkorakemas : macam tu ker? hahahah ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...