SM Vokasional, Kuching | pun ada blog!

Salam ...



   wah ... semakin maju dah SM Vokasional, Kuching nih ek! hahahah ... itu logo lama SM teknik, Kuching, skarang dah tukar kepada vokasional ... anyway, just na bagitau, SM Vokasional, Kuching ni pun ada blog tau ... semua yang berkaitan dengan sekolah, prosedur2 dan sejarah2 sekolah ini semuanya ada! ha ... so, kepada pelajar2 yang ingin mengetahui secara lebih details mengenai SM Vokasional, Kuching ni ... bolehlah melawat blognya secara online! kepada yang rasanya ingin study di sekolah ini, korang klik kat sini! ha ... itu site sekolah ni! hehehe ... anyway, inilah dia "School Of Choice" ... membebel bnyak!

4 comments:

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vokasional merupakan teras pendidikan kemahiran...dulu aku juga belajar dalam aliran vokasional...

Sekarang sekolah vokasional banyak dinaik taraf jadi sekolah teknik

nas berkata...

wah..ade blog ea sekolah itu..sekolah aku xde blog lagi...besenye lagi baik sekolah buat website..lagi profesional..tp skolah ni kecik kot...better blog pon cukup :)

latest entri:

evolusi muzik di malaysia; sempena AJL ke 25

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ Afzainizam : wow! so kreative, bro... stiap kali tinggalkan komen mesti ade aje "animation" buatan tu...hehehhe! :)

btw, sekolah keyrill ni dulu sekolah teknik, tp da tukar vokasional plak...hehehe! :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@ nas : yeap, betul tu... baru naik taraflah, bro... :) nanti, senang lah org luar nak tngok informasi berkaitan dgn sekolah ni... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...