Sucker Punch 2011 screenshoot!

Salam ...



   whooppss! tarikh tayangannya plak semakin mendekati, Mac 2011 ... hehehe! kepada yang memang menyukai movie aksi 3D screen, memang korang xkan ketinggalan pulak untuk menonton movie Sucker Punch ni ha...  selepas Resident Evil 4 : Afterlife tu, sekarang tngok yang ni plak! sebagai pengganti lah kan? hahha ... anyway, jom tngok screenshoot movie nih ... ahakz!

your mind control it all ...

erk? 

penjara ke macam nih?

fuyooo ... naga tuh!

wow! hot girls in action! heheh ...

Vanessa Hudgen pun ada tau ...

ada kuasa rupanya!

macam Resident Evil 4 : Afterlife la plak!

nah, lawanlah apiku ini! hehehe ...

so? macam mana? bnyak aksi kan movie ni ... xlah boring kat panggung nanti! beli tiket wayang pun tak rugi! heheheh ... tp yang tak bestnyer, 3D kan ... biasalah ... mestilah ada semacam game! huhuhu ... so, mcm tngok kartun plak! kan kan kan! anyway, movie ni memang bestlah! tonton trailer aje dah buat keyrill nih tak sabar nak tonton! hahahah ...  apa2pun, jom tonton Sucker Punch Featurette!


P/S : jngan lupa singgah sini plak k ... Keyrill Si Budak Sekolah!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...